ajde mi pomozite u odluci.koje su dobro prošle na testovima i s kojima ste zadovoljni???hvala unaprijed na trudu
ajde mi pomozite u odluci.koje su dobro prošle na testovima i s kojima ste zadovoljni???hvala unaprijed na trudu
Ja sam zadovoljna sa Maxi cosi rodi xp. Iako sam prvobitno htjela xr al je nije bilo u tom ducanu, uzela sam ovu i stvarno se ne mogu pozaliti. A i cijena je prihvatljiva, 1100 kn.
i mene zanima tema a ne znam ništa o ovim AS, dajte još prijedloga, ideja, što je s Romericom?
Bez isofixa je. Ja kupila u Baby centru u West gate. Tamo imaju u ducanu sjedalo s pojasom pa ju tamo isprobas s djetetom da vidis dal mu pojas dobro prolazi.
Mi smo kupili nedavno cybex. Jako sam zadovoljna. Bez isofixa je.
Bilo je i romer kad sam gledala, ali mi se cinile mnogo uze od cybexa, a posto ce dete dugo da je koristi prevagnula je cybex. I jedne i druge dobro prolaze na testovima.
Sad sam se setila jedne stvari koja mi se ne svidja kod ove nase: navlaka tj. materijal ima dosta sintetike. Kad god se vozimo kosa joj se jako naelektrise. To nam se nije desavalo u romerici 8-18kg
Mi smo kupili Romer Kidfix i za sada smo zadovoljni. Bila bih zadovoljnija da još nije prerastao prethodnu grupu, ali što je tu je.
I mi imamo Romer Kidfix i prezadovoljni smo, pogotovo jastukom jer kad zaspe glava ne pada i ne pleše.
dajte mi recite dal ima razlika između ove dvije
http://www.svijet-beba.hr/maxi-cosi-...ct__3280-2.htm
http://www.svijet-beba.hr/maxi-cosi-...ps__3300-2.htm
Osim cijene, naravno?
naslon se moze malo nagnuti za recimo spavanje i ima pojačane bočne strane za zaštitu ,a ujedno i udobnije duže putovanje.
mi imamo dvije roemerice, meni se svidja što imaju isofix
kad smo ih kupovali bile su jedine u toj kategoriji s isofixom, mislim da sad ima i od drugih proizvođača
hvala dajte još...MC rodi airprotect???čini mi se super ima dobre ocjene...
i mene zanimaju preporuke!
cesto putujemo i treba nam neka koja je udobna za spavanje.
i cesto selimo sjedalicu u druge automobile. kako da onda odaberem sjedalicu. sta ne bi svaka sjedalica trebala biti dobra za svaki auto?
Posljednje uređivanje od bebelina : 14.01.2012. at 10:42
sad tek ne znam koju sa kupim...jer stvarno cesto mijenjamo sjedalicu iz auto u auto. primjetila sam vec da mi je teze zavezati sadasnju (9-18), ali uvijek nekako uspijem namjestiti sjedalo od auto i na kraju sjedalica bude cvrasto zavezana u svakom auto. Ostaje mi onda jednostavno nadati se da ce pasati :S
a dvoumim se izmedu maxi coxi i romera. o maxi cosi sam procitala da ima presvlake od materijala koji je stetan za dijete, a romerica mi se cini neudobnom...
Meni je i Be safe super. Imamo nju i Roemer s isofixom, Be safe me na kraju puno više oduševio, a kad sam kupila Roemer, bila mi je "bez mane".
Be safe je puno robusnija i teža i puno teže ju je premještati na dnevnoj bazi iz auta u auto, tako da je ona stalno u našem autu, a Roemer imamo u garaži, pa je po potrebi stavljamo u auto jednog, ili drugog dede.
Be safe bi trebao uskoro imati na trzistu sjedalicu s izofixom. ja nju cekam. imam romericu, ali ova mi se iskreno cini boljom.
jedno pitanje za sve Romer korisnike: da li se Romer sjedalica moze namjestiti u ''udobniji'' polozaj? za spavanje. Znam da Maxi Cosi moze, pa me zanima za Romer.
Posljednje uređivanje od Anemona : 16.01.2012. at 11:41
Cybex ima baš dobar nagib i to je bio jedan od glavnih razloga zašto smo ju kupili. Jana puno spava u autu.
Nemoj mi to sad spominjati. Nemam novaca za još jednu AS.
Koliko je to "dobar nagib"?
Kod Be safe nije to toliko loše, ali ovaj moj spavač je naviknut na divan položaj "niže grupe AS" u kojem se samo zavalio i spavao, tako da mu je ovo koma.
Samo govori, mama, ja sam užasno umoram, spava mi se i ništa.![]()
A izmedu Romer i Cybex koja je sigurnija? koja bolje prolazi na testovima?
Maxi Cosi sam odbacila zbog loseg materijala, sada se jos dvoumim izmedu Cybex i Romer...
Sori ako gnjavim, ali ovu sjedalicu ce ipak koristiti dugo vremena pa ne zelim pogriješiti![]()
Pogledaj video na ovoj stranici, ne samo ono s naslonom za glavu nego kad fiksiraš izofix možeš sjedalicu ili skroz priljubiti uz sjedište auta ili potegnuti prema naprijed pa da bude nagnuto. U kombinaciji si glavom, meni se to čini dostatnim.
Samo to moraš napraviti prije vezanja ili kad zaspe stati, odvezati, nagnuti i ponovo zavezati jer kad se pojas stegne preko kukova nemaš šanse nagnuti sjedalicu.
http://cybex-online.com/uk/carseats/solutionx-fix.html
meni najgori mogući materijal ima cybex... koma živa....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.01.2012. at 12:27
Cybex ima bolje ocjene na testovima, kad baš uđeš u dubinu i pregledaš detaljno ocjene po segmentima. Živio Google translate!
Kiddyjeva nova AS npr. ima jednake ocjene kao Cybex u sigurnosti ali je materjal nezdrav (iznad neke dopuštene doze)
Cybexica po meni ima udobnije sjedalo od Be safe (koji ima nekako plitko sjedalo) a i materjal mi je bolji.
Viš, nama se nikad nije naelektrizirala kako vidim da neki spominju, pojma nemam
U Tintiliniću, 1200 kn.
Što se navlake tiče, meni je ok, s tim što planiram kupiti i ljetnu. Jednom.
u baby centru je cca 150 eura, minus merver........
kakva je bebe confort rodi xp, i zašto se zove isto kao i maxi cosi???kakve su joj ocjene???
na koju cybex mislite???
nikako se ja odlučiti a moram i potegnuti bar do splita(150 km) jer nemam gdje kupiti, pa bi mi neki web shop dobro došao, a ne želim bez probe.uhhh
A što je sa sjedalicama od 9 do 36. Danas nas prodavačica uvjeravala da je to idealno za gradsku vožnju odnosno za one koji ne putuju puno?
Imamo maxi cosi rodi xr. Navlaka je prestrašno iskidana nakon 3 godine. Ima po godine kupujem novu, al mi je teško dat 350 kn za novu navlaku, a nova sidalica dođe malo više od toga.
Nagib u sjedećem i ležećem položaju nije baš, baš iako je dijete znalo u njoj zaspat pri duljim putovanjima. Prijašnja AS je bila Romer, sada je stara taman knap 6 godina, mlađi je koristi i još izgleda dobra, znatno bolja nego MC.
Mlađem tako sigurno ne uzimam ovu marku :/