Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: manjak plodne vode već u 20 tt

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam cak kupila test, zove se Amnisure, i treba ga napraviti doktor, dakle nije za kucnu uporabu.
    nije bas jeftin (301 kn) ali sam isto bila luda od provjeravanja da li sta curi ili ne da sam ga odlucila kupiti (nazalost u bolnicama ga nemaju).
    sto se tice natankava vodom (sto sam ja radila takodjer od silne nemoci) rekli su da nema prevelike pomoci, bitno je samo da nisi dehidrirana, tj. da pijes preporucene kolicine vode, ono 2-3 litre dnevno i to je to. isto su mi rekli da mirovanje nece tu puno pomoci ukoliko voda ne curi.

ako vode ima u nekim dzepovima to je donekle prihvatljivo... meni je dr. govorio "nije da te vode nema samo je ima jako malo ali bitno je da je ima i da bebica raste". samo za info meni se voda popravila u 21. tjednu s tim da i dalje se moram kontrolirati zbog slabilih protoka posteljice, sto je defakto bio ocigledno uzrok slabije dinamike vode dotad (srecom s bebom je cijelo vrijeme bilo sve u redu, sad moram jos na fetalnu echokardiografiju cisto za provjeru). stalno sam narucena na redovite kontrole.
    Posljednje uređivanje od Nivi : 13.04.2012. at 16:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •