Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: kada ce pregled autosjedalica u Splitu?

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno kada ce pregled autosjedalica u Splitu?

zna li netko kada ce biti pregled autosjedalica u Splitu? Vidim da je to po drugim gradovim, pogotovo u Zagrebu, češće. Što bi trebalo napraviti da se i u Splitu to počne redovito održavati? Zna li tko???

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam ja sto bi trebalo napraviti

imali smo krajem desteog mjeseca jedan pregled u splitu, ako i tecaj za savjetnice za postavljanje autosjedalica...savjetnice sluzbeno ne mozemo jos postati, fali nam utakmica u nogama tj pregleda.....

problem je sto je vecina savjetnica iz zagreba i da bi odrzali pregled, treba nam netko do njih doci, a cure su zauzete dosta a i mi smo daleko....
    hvala im sto su se nakrcali u kombi i sto su dosle obaviti nam tecaj i pregled, silne su

osim toga, roda u splitu nema bas previse, trenutno su nam redovi 'destekovani' jer su neke u viskom stadiju trudnoce a neke su trenutno s jako malim bebama a organizacija pregleda i sam pregled su dosta zahtjevni, i fizicki i vremenski...(nisam ni sama mogla prije zamisliti koji je to posao)...

pregleda ce biti, kada tocno ti ne znam reci, ali ce svakako biti obavijest na forumu....

moguce je da ce biti skoro pregled u sibeniku, ako se nekom da ici do tamo, eto prilike...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •