-
Meni nikako nije jasno zašto mora biti takav zakon koji točno određuje broj, godine, dane...
Zašto ne shvate da je MPO liječenje, a ne igra, i neka puste liječnike da rade ono što je za svaku pacijenticu ponaosob najbolja varijanta, a ne da broji stanice i godine.
Zašto misle da mogu riješiti jednu tako veliku tugu kao što je nemogućnost "običnog" imanja djece nekim zakonom?
Znam da treba onemogućiti zloupotrebe (iako baš i ne vidim kakve), ali brojati 8 stanica...Ako liječnik i biolog smatraju da treba drugačije, zašto ne dozvoliti.
I rečenica:" Nakon 43. godine nema medicinsko opravdanje." OK, nema u određenom postotku, ali ako si ti taj 1% kojem će biti moguće, tebi je opravdano. Onda bi se o mnogo čemu moglo reći da nije medicinski opravdano jer nema pomoći, ali se liječi na račun HZZOa i neka se liječi.
Prvo bi zakonodavci sami sebi trebali osvijestiti da neplodnost nije izvoljevanje, nego stvarno bolest. Za koju ima lijek, samo ga treba dozvoliti, bez nekih glupih zakonskih odredba.
Ma, ljuta sam iako mi nije trebala MPO, ali sam teško došla do djece i znam koja je to tuga, ne imati dijete u naručju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma