Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: HITNO Izgubljena knjižica - a moram na hitnu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno HITNO Izgubljena knjižica - a moram na hitnu

Kaj da radim danas sam pala i skršila ruku a ne mogu nać knjižicu a fakat mi je jako naotekla i moram ić na hitnu. Jel me budu primili bez plaćanja: Jedino kaj imam a iz čeg se vidi da radim i da sam prijavljena je rješenje o produljenju porodiljskog staro mjesec dana. Jako mi je hitno. hvala

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

osi ili tak, ili uzmi zdravstvenu od nekog tko ima oslobođenje, tak sm ja dala šogoricama, jednoj za zub, drugoj za zaraznu...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

samo ponesi svoj oib, onaj papir gdje ti piše tvoj broj oib-a i po njemu se vidi da si zdravstveno osigurana

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pa da, ja ne vidim neki problem, a osim toga ako se bojiš računa, poslat će ti ga na kućnu adresu... <3

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Za hitnu ne treba knjižica, barem ne kod nas, ako je stvarno hitan slučaj.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tu kod nas uvijek traže knjižicu, a s obzirom da je "tajni" broj ilitiga OIB zauzeo veliku većinu naličja zdravstvene iskaznice onda je bitno ponijeti samo OIB pa neka ga ukucaju i sve će im biti kristalno jasno

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Puno hvala spasile ste me pusa.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roko_mama kako je prošlo?
    vjerujem da nisi imala problema
    je ruka slomljena?

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    osi ili tak, ili uzmi zdravstvenu od nekog tko ima oslobođenje, tak sm ja dala šogoricama, jednoj za zub, drugoj za zaraznu...
    krasno

ne samo što radiš što ne smiješ, već se time i hvališ

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

aleks, ti bolje znaš, jel još uvijek ovako kako sam napisala, da ne traže knjižicu, ili je to samo kod nas?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam išla i bez zdravstvene i bez oiba, dostavila sam ga naknadno.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam isto. Nisam ništa dostavljala nego su me našli u kompjuteru. Ma kad je hitno nitko te neće zezati

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zdravstvo se u potpunosti kompjuteriziralo, primjer za KBC Rijeka ,ako je pacijent bio ikad na jednom od lokaliteta svi podaci ostaju upisani u komp uključujući i podatke o osiguranju tako da je zdr. knjižica rijetko potrebna.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravstvo se u potpunosti kompjuteriziralo, primjer za KBC Rijeka ,ako je pacijent bio ikad na jednom od lokaliteta svi podaci ostaju upisani u komp uključujući i podatke o osiguranju tako da je zdr. knjižica rijetko potrebna.
    Ovo je točno. Ja več jako dugo ne nosim nikud zdravstvenu, ni knjižicu dopunskog, sve obavljam bez toga.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nosila sam OIB i nije bilo problema. Ruka pukla u zglobu i još se nakucala kost na kost pa su mi natezali ruku da se to namjesti i još su me cijelo
    vrijeme zafrkavali jer sam ju slomila na klizanju. Nije žvaka za seljaka! Tjedan dana longete i tri tjedna gipsa me sljedi. Imala sam sreću da se nije i izmaknula jer bi onda
    morala na operaciju.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja ni neznam gdje su mi iskaznice od djece i moje kad trebamo doktoru.
    U našoj ambulanti nam daju sve bez iskaznice tako isto i u ljekarnoj.
    Muz svoju nosi u novcaniku i nema šanse da ne zna gdje mu je,ali ja sam promašen slučaj.
    Sva sreća pa imamo zgodnog i doktora i medicinskog brata koji nam sve opraštaju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad se moj tata prošlog ljeta ozlijedio, ni na pamet nam nije pala zdravstvena iskaznica, a to mu se još dogodilo u Zagrebu a ne u gradu gdje živi. Odjurili smo na hitnu na Rebro. Preko OIB-a su sve našli i riješili... Kakva crna iskaznica...

I da mi je samo znati kome pada na pamet koristiti tuđe dokumente??? Fakat, možda sam naivna, ali to mi je potpuno neprihvatljivo. Niti bih uzela tuđu, niti bih dala nekome svoju.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.01.2012. at 20:31

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni je jednostavnije nositi sa sobom zdravstvenu iskaznicu nego oib - ok, osim ako nije upisan u mobitelu. Ali zdravstvena mi je dio novčaničkog inventara - kao i novac, bank. kartice, kartica od knjižnice, dm-a i sl.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jednostavnije nositi sa sobom zdravstvenu iskaznicu nego oib - ok, osim ako nije upisan u mobitelu. Ali zdravstvena mi je dio novčaničkog inventara - kao i novac, bank. kartice, kartica od knjižnice, dm-a i sl.
    Isti nam je inventar.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj luci07 prvotno napisa Vidi poruku
    Isti nam je inventar.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pokaz,kartica od mc donalda,clanska od ove one,pa cak i stara zdrastvena i dopunska,i kartice banke koje ne koristim vise...hehehheeh...
    bas me neki dan muz pitao "da koji ce mi vrag te kartice?"....

bas mi je zao za ruku...zelim brz oporavak....

a sto se tice posudivanje...ah ,nisam to nikada napravila jer nemam nikog slicnog godista...ali da mi je palo na pamet, da je...
    ja npr.nemam dopunsko i bilo bi fora kad bi ima sestru,/sogoricu/sestricnu i sl. svoje dobi sa dopunskim ...posudim i "prosvercam se"...iako meni to netreba ja sam tako rijetko bolesna evo bila sam sada nedavno bolesna -bas za odlazak doktoru nakon dugooooo godina....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod mene isto. S tim da mi je OIB u vozackoj upisan pa sam pokrivena sa svih strana.
    Sta se tice koristenja tude iskaznice, nisam to nikad prakticirala al mi je pedica jednom prepisala kremu na starijeg jer sam zagubila iskaznicu od mladeg. Nisam ju ja to trazila, sama se ponudila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •