Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
i ja imam smirenog muza i to me dodatno i uznemirava i smiruje, zavisno u kojem sam ja raspolozenju
npr. mala se cesto tu noc budi i place kroz san, kenjka, ja ne mogu spavati, skacem na svaki sus, dublji uzdah, stalno cekam razvoj dogadjaja i pitam se u cemu je problem, zamisljam neke bolove, razvoje upala, younameit
on se jednom probudi, pogleda je, promrmlja 'nije joj nista, bit ce joj je vruce ili sanja' i zaspe kao beba nakon petnaest sekundi
pa ja ostanem i preplasena, i umorna, i ljuta i zavidna i svasta nesto
daleko od toga da njega nije briga, al on ima sposobnost da se pocne brinuti onda kad misli da to stvarno brigu i zasluzuje
ja brinem unaprijed
i takodjer sam vise ja ta koja pazi na terapiju, presudjujem kad cemo kod pedijatrice, koji antipiretik i koliko i slicno
s tim da se ja ne brinem da on to ne bi znao bez mene, sve bi on znao, kao i sto sad zna da ima netko drugi tko o tome vodi brigu pa on moze bit opusteniji
x tako i kod nas. a i ja sam u klubu.
ali meni je stvarno drago što je tako, što je on takav. bez obzira što bi on ponekad zakasnio dan-dva kod pedijatra i ne primjetio da dijete ima temepraturu 37,5, a primijetio kad je 39, onda kad i treba primijetiti, u načelu. mene on smiri.
da je i on paničar, ne bi to bilo nikako dobro.
a da mi je ovo boldano postići, da mi je imati pola njegovog mozga...sve bih dala. puno puta mi prijateljica, koja je teški kuler što se zdravlja tiče, kaže da ona jednostavno ne može ni zamisliti te ideje koje meni padaju na pamet, njoj to ne pada ni u ludilu. npr dijete joj je imalo teške neobjašnjive glavobolje, onda je CT pokazao nekakvu sjenu, ne sjećam se više.
ajde si vi zamislite što je meni prvo i jedino palo na pamet.
njoj uopće.
a kad bi krenula s guglom, ubila bi se od brige, ubila. više sam se ja brinula u tom periodu nego ona. njoj takvi crni scenariji nisu padali na pamet - on je zdrav i gotovo, nešto je krivo slika pokazala.
i na kraju niti nije bilo ništa.
a da je i bilo, ništa ne bi pomogla sa svojom brigom unaprijed.
jbg, ona ima nekih svojih drugih strahova pa se to iskompenzira