-
Po svemu napisanom, neki se muškarci nikada ne bi trebali ženiti, jer jednostavno ne mogu ravnati sa svojim nagonima i ne prihvaćaju obveze muža i oca obitelji.
Njihov se mozak/duševni razvoj zaustavio u vremenu srednjoškolskih hormona, a vjerojatno su i odgojem i stavom okoline imali podršku za takvo ponašanje i odnos prema djevojkama/ženama.
Iskreno, jednom je jedan čovjek komentirao kako se neki tip razveo od žene, našao novu žensku, kupio novi stan, auto i ostale drangulije koje idu uz to.
I onako slavodobitno naglasio kako si je čovjek nabavio sve novo.
A ja, budući da sam znala o kome se radi, odvratih sugovorniku kako je i razvedena gospođa također nabavila sve novo (što je bila istina, a ne blef) pa i novog ljubavnika koji se puno više trudi nego onaj stari.
Čovjek pozelenio, valjda je mislio da nemam spremnog asa i da neću odgovoriti, već kimati glavom uobičajenoj muškoj sebičnosti.
Ljudi moji, koja god strana da jeste, muška ili ženska, meni je normalno imati samopoštovanja, koliko god bilo teško i mukotrpno, ali nismo otirači koji trebaju sažaljenje okoline.
Dana, mala teta, i vama je jasno, nažalost, vaši muževi su okorjeli recidivisti i s tim valja okončati.
Nije jednostavno, vjerujem, ne želim filozofirati, ali najbolje znate na čemu ste i koji vam je sljedeći potez. Hrabro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma