Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: prevario me je i priznao da se zaljubio što sad?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Sve se vise manje svodi na isto partner ti dojadi tad kad pa me nitit necudi da se desavaju ljubavi s zenske i muske strane van veze jer smo mi po prirodi takvi rodjeni e sada je druga stvar principa i osjecaj povredjenosti muske ili zenske osobe koje nakraju rijese tako sto se rastave jer im je tako najednostavnije rijesiti "problem" a djeteta se tu naravno ne pita koliko ce on patiti za mamom ili ocem
    Moje misljenje je samo malo pustiti ili musku ili zensku stranu neka bude s drugime a vrijeme ce pokazati dali je ta osoba svatila neke stvari ako nije onda je to druga prica...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj lidija123 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se vise manje svodi na isto partner ti dojadi tad kad pa me nitit necudi da se desavaju ljubavi s zenske i muske strane van veze jer smo mi po prirodi takvi rodjeni e sada je druga stvar principa i osjecaj povredjenosti muske ili zenske osobe koje nakraju rijese tako sto se rastave jer im je tako najednostavnije rijesiti "problem" a djeteta se tu naravno ne pita koliko ce on patiti za mamom ili ocem
    Moje misljenje je samo malo pustiti ili musku ili zensku stranu neka bude s drugime a vrijeme ce pokazati dali je ta osoba svatila neke stvari ako nije onda je to druga prica...
    Moja majka je trpila 20godina, sve i svašta, a baš zbog toga o čemu ti pričaš: kako će nama (djeci) biti bez oca..znaš što? nikakvu mi uslugu nije napravila..kako sam i rekla prije, žao mi je što nije otišao prije, možda bi danas imala drugačije mišljenje o njemu, da nisam morala slušati i gledati to što jesam dugi niz godina...Mislim da se nitko u sekundi ne odluči na razvod. Ok, možda nam to bude prva misao kad saznamo ili vidimo nešto što ne želimo, ali mislim ipak da i žena i muškarac više puta preispitaju sebe dali je to ono što zaista žele..
    Za dijete nema ništa gore nego kad roditelji ostanu u braku samo zbog njih..Bolje je imati jednog sretnog roditelja(nebitno oca ili majku), nego dva nesretna vjeruj mi...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj lidija123 prvotno napisa Vidi poruku

Ok, evo ovako.
    Muž me ne vara, nemam takvih saznanja...nikad ne reci nikad jelte.
    Ali evo kako razmišljam što bi bilo da se to dogodi!
    Mrzila bih ga, gadio bi mi se, bila bi nervozna i ljuta, vjerojatno neko vrijeme nesposbna da normalno funkiconiram.Vjerojatno bih ga htjela i udaviti.
    Nema opravdanja jer nema razloga da traži okolo. Ako je zbog nečeg isfrustriran..pa i ja sam pa ne idem nigdje drugdje tražiti utjehu. Ako me razumijete. Meni za to NEMA OPRAVDANJA!

Ni trenutaka slabosti, niti potrebe, ma jednostavno ništa što bi to moglo opravdati.
    Volim ga bezuvjetno, iskreno i da me na takav način razočara ne znam kako bih mogla živjeti s ti i s njim. Trpila bi djeca, trpio bi i on jer bih se vjerojatno žestoko potrudila da i on osjeti istu tu bol.
    Da isto napravim ja njemu..Ma fuj! Ne što ne bih to htjela napraviti njemu, nego što ne bih to htjela napraviti sebi!!

Istovremeni bih ga vjerojatno i voljela i mrzila, a mislim da je to užasna kombinacija osjećaja.

I što bi onda bilo bolje.
    Velim, nikad ne reci nikad, ali ovako ja razmišljam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •