Ama vjeruj da ne znam stvarno, znam samo da cu morati raditi i to je sve, a kako cu organizovati stvari to jos ne znam. Jednostavno smo u takvoj situaciji da moramo raditi oboje, jer drugacije ne mozemo troskove podmiriti. Nazalost muz ne moze bas ostajati kuci stalno i brinuti se tih par sati za dijete, jer privatno radi, pa mada je takav posao da nekad po par mjeseci nemamo nista iz toga, ipak i bude, tako da ne moze pustiti kraju i sjediti u kuci. Neke dane ce biti, ali nekad mora na put pa ga nema po sedmicu.
Mislim da cu se vratiti na posao ako zdravstveno budem ok, naravno i dijete, tako da ga moze neko pricuvati prvih par mjeseci tih par sati, jer sigurno cu ostati pri tom da radim pola radnog vremena bar dok mu ne bude punih 6 mjeseci.

U sustini mi je najveci problem, naci osobu kojoj mogu ostaviti dijete, da se dobro brine za njega, a naravno trebace mi i pomoc po kuci, fakticki 2 posla bi ta osoba morala raditi. Danas je jako tesko naci nekoga, jer nekako ne mogu neku osobu preko oglasa dovesti u kucu i ostaviti
I to ce biti izdatak, cak ne znam ni koliko se te cijene krecu da se plati nekome da ti svaki dan dodje kuci 4/5 sati, cuva dijete i pospremi nesto, ali eto, sto se mora mora se, pa cu se pobrinuti i za to, valjda cemo nesto skontati za ovo vrijeme dok se ne budem vratila na posao.