Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: pitanja o sex-u sedmogodisnjakinje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno pitanja o sex-u sedmogodisnjakinje

Drage rode,treba mi vasa pomoc!
    Moja djevojcica je jako otvorena i radoznala.Jos prosle godine su pocela pitanja o sexu,na koje je uvjek dobivala otvorene i (mislim)njoj razumljive odgovore.
    (npr.sto je to sex -to je kada se dvoje ODRASLIH osoba vole onda se grla i ljube -goli.)
    e sad veceras mi je htjela povjeriti tajnu tj.pitanje:zasto,kada vidim dvoje da se ljube na tv-u osjetim nesto u "pisi",nesto kao da me golica?!? malo sam ostala zaprepastena. da li je to normalan osjecaj sa sedam i pol godina? sto joj odgovoriti?
    buduci da je vrijeme za ici u krevet dala sam si malo vremena za naci neki odgovor...

unaprijed se zahvaljujem na vasoj pomoci!

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jel moze odgovoriti netko ko nije roda? Ja se sjecam "osjecaja u pisi" jos dok sam bila u vrticu. to je normalno, ta seksualnost u ranoj dobi, negdje sam citala da ide kao u valovima kroz djetinjstvo (pojavi se pa opet malo stane pa ponovno- koliko se sjecam: imaju i bebe, onda kao pauza pa opet i tako do puberteta kad BUKNE )
    a kako ces o tome pricati s njom zivo me zanima da cujem iskusnije roditelje, to ne znam

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo pridružujem se jer je moja ima 6 i po i samo čekam ta pitanja, i nemam pojma kako da joj odgovorim

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala mala vilo na odgovoru,naravno da me zanimaju iskustva i tko nije roda.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja imam tri sina pa nemam iskustva s djevojčicama (a i svi su dosta mlađi od tvoje curice), ali mislim da bi joj na to konkretno pitanje mogla odgovoriti nešto kao: ''Kad se oni ljube, lijepo im je, jer se vole pa i ti možda osjećaš nešto u svom tijelu, jer prepoznaješ da im je lijepo''. Tako nešto. I ponoviti da se to radi kad odrasteš.

Još nešto, bilo bi dobro promijeniti naslov teme. Ovakav kakav je, zvučalo mi je da se sedmogodišnjakinja seksa (sorry, znam da zvuči ružno, ali kad pročitam ''seks sedmogodišnjakinje, stvarno tako zvuči). Bilo bi primjerenije staviti naslov ''Sedmogodišnjakinja pita o seksu'' ili nešto slično.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

draga sss hvala na tvom odgovoru,a sto se tice naslova neznam kako ga ti vidis ali glasi -"pitanja o sex-u sedmogodisnjakinje".

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam uvijek potpuno otvorena o svemu. Na pitanja da osjeća nešto u tijelu bi joj odgovorila da je to ok, jer osjeća i tugu kad gleda da netko plače... Mislim da je ispravno objasniti sex na normalan način. Sjećam se Mijinog interesa za tu temu kada sam joj objasnila sve o spermiju i jajašcu, stvaranju novog života. Djeca se obično zadovolje sa jednostavnim objašnjenjima.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svi smo seksualna bića, pa i onda kad smo djeca. Ne bih se zgražavala nego bih joj iskreno odgovorila na pitanje, s onoliko detalja i na način koji je dovoljan za odgovor na njezino pitanje u njezinoj dobi. Svojoj djeci sam još prije škole sve osnovno rastumačila i sada kada god što imaju pitati o toj temi, pitaju.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moj Josip ima sedam godina i za 20 dana će u 1.r.S tim je pitanjima došao jednog dana iz vrtića.Ostala sam u čudu kad me pitao je li menzis to kada iz pišuljice ide krv.I što da ja njemu kažem nego da je.Ili je li sex nešto lijepo.A da ne govorim da me stalno pipka,a ja luda od toga,dira se za pišu i sl.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo je daleko od teme, ali jednako škakljivo. Slična dob, a pitanje je bilo što je to silovanje. Dogodilo se kod bake, baka prebacila lopticu na mene i sad samo čekam da se sjeti. Nemam blage veze što joj reći, najradije bih joj rekla da pita za koju godinu pa ću joj onda objasniti ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •