bok svima ,nova sam pa evo nisam stigla sve pregledat pa me zanima do kad ste imali sex u trudnoči ,do kojeg tjedna trudnoče ??![]()
bok svima ,nova sam pa evo nisam stigla sve pregledat pa me zanima do kad ste imali sex u trudnoči ,do kojeg tjedna trudnoče ??![]()
Vidim da nema odgovora... ali to ne znači da nema sexa u trudnoći. Ako je sa trudnoćom sve ok i ukoliko ginekolog zbog nekog razloga nije zabranio odnose, dok pronalazite poze u kojima je ugodno svima troje nema razloga da sex izbacite iz vaše prakse. Potrebno je malo više maženja i ne prevelike egzibicije u pozama i sve će biti ok.
Bokic! U prvoj trudnoci jako kratko do cca 12tj. Pocela krvarenja, pa smo morali stati! Kad je krvarenje prestalo, pokusali smo ali me jako bolilo! Nista do poslije poroda!
Sad cekamo drugu bebu. Sex isto do nekih 12tj, pa krvarenje, medjutim kad je stalo jos smo par tjedana! Tada je pocelo biti bolno, a i muz je otisao na duzi period teren!
Meni je gin. rekao u prvoj trudnoci da mogu ako mi odgovara, a cak mi rekao pred porod da se slobodno opustimo! Medjutim nije mi odgovaralo! Svakako pitaj ginica! Ovisno kakva ti je trudnoca, kako se osjecas i sl. Sami sex ne moze naskoditi bebi, ukoliko vam odgovara!
P.S ja sam isto nova pa hvatam postove![]()
složila bi se, ako doktor ne brani iz opravdanog razloga, sve je dozvoljeno... meni je ovo bila prva trudnoća i nismo ništa manje ni više nego inače,valjda godi i ta bezbrižnost (ne treba strahovat od trudnoće hehe) ali zadnje tromjesečje definitivno manje sexa, više maženja, više nam je pasalo.
a sad koliko su glasine istinite,navodno nešto iz sperme je jako korisno i potiče otvaranje grlića maternice, pa vjerojatno koristi periodu prije poroda...eto navodim,nisam osobno čula, ali rekli prijateljici u Vinogradskoj.
naravno da se preporučava ko moze , meni je na početku negdje vec u 8 tjednu se obavezno nakon seksa javilo krvarenje i otada više nisam imala odnose do recimo pred kraj trudnoće.svakako treba samo opušteno.
U prvoj trudnoći do negdje 26. tjedna koliko se sjećam. Nismo više jer meni jednostavno nije pasalo.
U drugoj trudnoći do samog kraja.
U trećoj do 34. tjedna. Tada sam dan poslije, dobila trudove i preporuku neseksanja. Iako je sve bilo u redu, nakon 38 tjedna kad sam kao opet smjela nisam više imala volje...