Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Jogobella kocke

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Jogobella kocke

E, ovaj sam recept našla u jednom časopisu i jako je fin i brz pa dijelim:
    4 jaja
    20 dkg šećera ( ja stavim 10 dkg )
    20 dkg glatkog brašna
    1 dcl ulja
    malo mlijeka
    pola praška za pecivo

1/2 l slatkog vrhnja
    3 voćna jogurt - okusi po izboru

Razmutite jaja i dodajte sve ostale sastojke za biskvit uz stalno miksanje. Pecite 20-ak min. u pećnici na 180C. Izmiksajte slatko vrhnje i dodajte 3 voćn jogurta. Dobivenu smjesu prelijte po biskvitu i ukrasite po želji.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pravim sličan i samo mogu potvrditi da je fin!A da bi bio još brži umjesto biskvita stavim neki keks(petit,piškote).A ako stavite keks,fil,keks,šlag imate odličnu tortu!Eto nekoliko ideja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja djeca baš nisu ljubitelji jogurta u kolačima, čak ni razvikane jogurt torte, pa ovo ne radimo.

Sad za Novu godinu slučajno smo naletjeli na nešto slično - djeca vidjela kod bakine susjede i jako im se svidjela crvenkapica s keksima (bez jogurta)

Iako je to za mene sramotno jednostavan kolač, napravila sam puni pleh. Zgodno je jer se ništ ne peče, brzo je gotovo i praktično za obitelji s malom djecom. Mislim da ću idući put raditi trećinu smjese, jer ako nemamo goste, predugo stoji u frižideru. Moj mlađi je rekao da će ga idući put raditi sam, pa me baš zanima (nemam ništa protiv, on je spretan s kuhačom).

Evo kako to ide (količina za veliki duboki pleh od pećnice): http://www.coolinarika.com/recept/713701/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •