Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Je li šum satelitske antene štetan?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno Je li šum satelitske antene štetan?

U naslovu je bit mog problema. S vanjske strane zida(udaljeno oko 40ak cm) dječje sobe nalazi se stup na kojem su pričvršćene tri satelitske antene. S druge strane zida je uzglavlje kreveta na kojem spava moj "mališa". Kada je noću tišina čini mi se da u dječjoj sobi čujem zvuk veoma sličan onom koji proizvode recimo kompjutorski zvučnici kada se ne reproducira zvuk ili npr.trafo stanica, samo puno tiše. Imam dosta loš osjećaj u svezi s tim. Što mislite, može li to biti štetno i koliko?
    Lijep pozdrav i unaprijed hvala, Vjeverica2

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mislim da bi trebala kontaktirati radiestezistu da izmjeri koliko je štetno zračenje. mi smo ga zvali jer nam je mali kao beba vrlo nemirno spavao. ispostavilo se da baš neka negativna struja prolazi ispod kreveta tako da smo napravili razmještaj. pišem ovo jer mi je ostalo u pamčenju kako se žalio kako su nasuprot njegove zgrade izgradili mobilni repetitor koji je po njegovom mjerenju vrlo štetan po zdravlje. pišem ovo kao običan laik , možda pretjerujem

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čije su te tri satelitske antene? Mogu li ih maknuti?
    U te radiesteziste ne vjerujem ni malo.

Da li se zvuk čuje kad puše ili i inače? Možda to samo vjetar svira oko metala.

Mislim da obične satelitske antene za TV ne bi smjele smetati. Ali, ako želiš, izoliraj zid. Nalijepi foliju, a možda i stropor ili pluto. Ima toga za kupiti.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.02.2012. at 20:19

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Najvjerojatnije se osim antena tamo nalazi i njihova elektronika, a napajanje je loše izvedeno ili je oštećeno. Ukoliko živite u naročito tihom kvartu mogli bi prijavom sanitarnoj postići da vlasnik sustava popravi stvar, ali ako ste u gradu - teško.

Nažalost, radi se o zagađenju na koje dajemo prešutni pristanak stanovanjem u kvartu klasiranom prema razini buke koja se za taj kvart smatra normalnom.

Možda ne bi bilo loše pozvati vlasnika sustava i upozoriti na buku, ali na način da se to prije nije čulo pa da ekipa zaključi da im se nešto pokvarilo. Treba biti lukav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •