-
Kopija računa
Imam reklamaciju za tepih iz ZaraHome ali nigdje ne mogu naći račun. Imam ga negdje ziher, jer sve račune čuvam
, ali nema i nema.
S obzirom da trgovac ima kopiju računa, imam li pravo zatražiti je? Imam na ispisu od banke da je transkacija obavljena, imam šifru transakcije, tako da ne bi trebao biti problem da račun nađu.
Koje su njihove obveze i moja prava u tom smislu?
-
ponesi potvrdu o plaćanju i broj transakcije, vide se vrijeme i datum i sigurna sma da neće biti problema.
Pa svakome se desi da izgubi račun, ili ga pojede pas i sl.
-
odi u dučan, traži ispis, i dobila buš, nebude ti ga nitko uskratio, posebno ako kažeš da misliš da ga nisi ni dobila...
-
Ja sam u Humanicu tražila ispis i sve bilo ok.
S time da se sjetiš datum, cifru i približno vrijeme.
Ja sam ih zvala prije i sve objasnila tako da me kopija računa već čekala pripremljena.
-
Situacija je specifična jer sam ja trebala račun da bih reklamirala tepih koji je nakon kemijske čistionice izgledao neprepoznatljivo.
Riješila sam tako da sam nazvala upravu i rekla da sam iznenađena, jer imam i druge stvari iz njihovog dućana koje su odlične i da ne znam zašto je tepih nakon čišćenja k'o krpa.
Rekla sam točan datum kupnje pa je manager kontaktirao dućan. MM je maloprije donio novi. 
Svaka čast za ZaraHome.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma