Eto, nekako mislim da i ovaj moj problem pripada ovdje.
Dakle, na početku prošle šk.godine obaviješteni smo da je grupa formirana tako da do škole budu skupa...Prvi odlazak djece iz grupe (troje njih), u veću grupu, dogodio se za tri mjeseca, slijedeći je bio na proljeće...i mir do kraja šk.godine. Na zadnjem roditeljskom prije ljeta obavješteni smo da grupa ostaje ovakva, obje tete idu s djecom dalje i još dolazi četvero novih. Svi sretni, jer su nam tete super, djeca su se super slagala itd...
Početak ove šk. godine i obavijest na ogl.ploči...šestero djece iz "naše"grupe seli u veću, dolazi 8 novih...tete šokirane, roditelji šokirani, djeca zbunjena...no prošlo je. Prije dva tjedna opet troje prelazi u veću grupu...nevjerica,pa do kada to seljakanje i adaptacija. Na pomolu je i treća seoba djece u veću grupu , u ovoj šk.godini...sad je i moje dijete na redu,pa me to malo više zaokupilo. Naravno, cijelo vrijeme u "našu" grupu ulaze nova djeca Dakle, kad se i treća seoba desi, od one"stare" grupe ostat će njih 4.
Zanima me na temelju čega ravnatelj ima pravo ovako seljakati djecu tijeko cijele šk.godine. Spremna sam tražiti da se i "naše" tete presele u veću grupu. Ne želim šutke prijeći preko ovoga te vas molim za savjet i pomoć.
Hvala