-
molim vas za misljenje hitno
poz cure imam jedno pitanje
28.sam imala spontani it mene je izaslo nesto slicno jetricama...
pola sata nakon toga sam bila kod gina i reko mi je da je jos malo ostalo dao mi ergometrine i poslo kuci,tada sam bila tocno 6 t trudna
mene sad zanima jedna stvar kad me je tada stavio na ultrazvuk da li je mogo vidjet da nije mozda vanmatericna trudnoca jer ja jos krvarim,nije mi nista jako boljelo dok me sad prije sat vremena nije toliko presjecalo u desnom jajniku da sam mislila da cu umrijet
popila sam ketonal i malo je popustilo,nemam temperaturu...
da li bi ko znao sta bi to moglo bit...
hvala....
-
Osoblje foruma
ja sam imala spontani u 7.tt i prvobitno krvarenje nije nista bolilo. no kad su krenue kontrakcije i trudovi koji dan kasnije...prvo na svaka 2h pa na svakih 5min. "umirala" sam barem 4h.
mislim da sam muzu zdrobila ruku.
ne znam da li je to isto sto se tebi dogadja.
:hug:
-
a ni sama vise ne znam...sad me strah da nije mozda vanmatericna...
pregledo me na uzv pola sata nakon sto je to ispalo iz mene i reko da je jos malo ostalo,ja od tada krvaruckam svaki dan al ovo danas kako me boljelo u desnom jajniku ja sam mislila da sam gotova
-
Osoblje foruma
cekaj, koliko dana krvaris, odnosno koliko dana nakon zadnje kontrole.
ja bi mu se obratila.
mislim, sada je 13 dana od pocetka spontanog i cudno mi je da te ne kontrolira malo cesce :/
-
krvarim posteno od 28.
pila sam ergometrin 2 dana i od njega mi je pozlilo i nisam ga nastavila pit,a narucio me za mjesec dana na kontrolu
tako i kad sam imala prvi spontani bez kiretaze krvarila sam skoro mjesec i pol
al me sad ta bol prestrasila
-
Osoblje foruma
ne znam :/ meni je ovo mj. dana puno :/
nakon prvog spontanog imala sam kiretazu i kontrolu za 10 dana.
nakon drugog sve dok nisam prestala u potpunosti krvariti i dok uzv nije pokazao da je sve otislo. takodjer sam pratila betahcg tokom tog perioda.
zar ergometrin ne sluzi da bi izazvao kontrakcije i izbacio sve iz maternice? mozda je i to razlog.
u svakom slucaju, ja bi mu se sutra javila da te pregleda UZVom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma