Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Cito,IVF centar preko HZZO

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Cito,IVF centar preko HZZO

Drage moje zna li se jeli privatnim poliklinikama produzen ugovor sa HZZO obrirom na novu vlast i koje klinike imaju uopće taj ugovor.
    HVALA

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

IVF centar je onaj dr Lučingera i nije ni imao ugovor s HZZO-om. Možda ti misliš na IVF polikliniku i dr. Š.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

prvenstveno me interesira jeli Cito produzio ugovor a neznam koji dr je imao u ZG ugovor mozda sam pogriješila u imenu .hvala

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A da zazoveš Cito i pitaš?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vjerovatno jesu za 2012 ali su vjerujem i puni ko šipak za 2012, sto ce biti dalje pitanje je jer.....novi ministar koliko vidim zeli ukinuti ugovore sa privatnicima , inace njemu svaka cast na drugim stvarima sto ce napraviti , ali sto ce biti sa citom i ugovorima preko hzzo ? opet ce dalmatinke morat u zg
    najbolje nazovi cito i pitaj

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

poslala mail ali nema odgovora zato i pitam ,mislila sam da ima neka cura da je na forumu da zna

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    vjerovatno jesu za 2012 ali su vjerujem i puni ko šipak za 2012, sto ce biti dalje pitanje je jer.....novi ministar koliko vidim zeli ukinuti ugovore sa privatnicima , inace njemu svaka cast na drugim stvarima sto ce napraviti , ali sto ce biti sa citom i ugovorima preko hzzo ? opet ce dalmatinke morat u zg
    najbolje nazovi cito i pitaj
    hm bas ..mislim u povjerenstvu je opet Šimunić pa......sto je promijenio...Zakon jos ne

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj anica68 prvotno napisa Vidi poruku
    poslala mail ali nema odgovora zato i pitam ,mislila sam da ima neka cura da je na forumu da zna
    bilo bi bolje tel. razgovarat sa dr.Poljakom o ovome

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ne znam da li su produžili ugovor, ali znam da nema mjesta za ovu godinu...ja sam se još u 09.mj. prošle godine pokušavala ubacit u listu za 2012. pa mi je dr.Poljak odgovorio da nemaju mjesta. Ali možda se u međuvremenu koje mjesto oslobodilo pa je najbolje da nazoveš i pitaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •