Drage moje zna li se jeli privatnim poliklinikama produzen ugovor sa HZZO obrirom na novu vlast i koje klinike imaju uopće taj ugovor.
HVALA
Drage moje zna li se jeli privatnim poliklinikama produzen ugovor sa HZZO obrirom na novu vlast i koje klinike imaju uopće taj ugovor.
HVALA
IVF centar je onaj dr Lučingera i nije ni imao ugovor s HZZO-om. Možda ti misliš na IVF polikliniku i dr. Š.
prvenstveno me interesira jeli Cito produzio ugovor a neznam koji dr je imao u ZG ugovor mozda sam pogriješila u imenu .hvala
vjerovatno jesu za 2012 ali su vjerujem i puni ko šipak za 2012, sto ce biti dalje pitanje je jer.....novi ministar koliko vidim zeli ukinuti ugovore sa privatnicima , inace njemu svaka cast na drugim stvarima sto ce napraviti , ali sto ce biti sa citom i ugovorima preko hzzo ? opet ce dalmatinke morat u zg
najbolje nazovi cito i pitaj
poslala mail ali nema odgovora zato i pitam ,mislila sam da ima neka cura da je na forumu da zna
Ne znam da li su produžili ugovor, ali znam da nema mjesta za ovu godinu...ja sam se još u 09.mj. prošle godine pokušavala ubacit u listu za 2012. pa mi je dr.Poljak odgovorio da nemaju mjesta. Ali možda se u međuvremenu koje mjesto oslobodilo pa je najbolje da nazoveš i pitaš.