Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Unutarnje stubiste - pregradjivati ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Živim u dvoetažnom stanu( kak to fino zvuči) i ne grijemo na centralno i toplina ne bježi gore. Možda zbog pozicije peći . Uglavnom, stepenište je otvoreno i najveći problem je penjanje djece po istom. Tako da mogu ja bih svoje propisno zatvorila iz sigurnosnih razloga, pa eto da i to imaš na umu pri odluci. I moji mali divljaci ona sigurnosna vratašca preskakuju pa smo ih makli jer je na kraju s njima još opasnije.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi zasada grijemo sobu na katu upravo na taj princip da topli zrak ide gore...imamo samo jaku inverter klimu u DB i predvecer otvorim staklenu kliznu stijenu u sobi koja je iznad DB i tako je ugrijem...sa 13-14 stupnjeva mi dodje do 17-18...a DB ostane na cca 19-20...

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, stepenište je otvoreno i najveći problem je penjanje djece po istom. Tako da mogu ja bih svoje propisno zatvorila iz sigurnosnih razloga, pa eto da i to imaš na umu pri odluci. I moji mali divljaci ona sigurnosna vratašca preskakuju pa smo ih makli jer je na kraju s njima još opasnije.
    Eeee,to te ja pitam...meni su sad stepenice super bez ograde i da nije djece mozda ne bi nista ni stavljala... MM gura ideju staklene ograde a meni se kosa dize na glavi od silnih staklenih stijena po kuci...znam da ide kaljeno staklo ili ono s folijom pa sve i da se netko zaleti u njih ne bi se rasulo ali svejedno...
    Vratasca smo mislili stavljat isto samo ona sigurnosna pa dignut kasnije,smetala bi mi neka trajna (koja bi u svakom slucaju isto bila tako niska,dakle opet bi preskakali.....)
    Ajajaj,sad kad gledam stan mi vrvi potencijalnim opasnostima kad mala prohoda...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Mi zasada grijemo sobu na katu upravo na taj princip da topli zrak ide gore...imamo samo jaku inverter klimu u DB i predvecer otvorim staklenu kliznu stijenu u sobi koja je iznad DB i tako je ugrijem...sa 13-14 stupnjeva mi dodje do 17-18...a DB ostane na cca 19-20...
    ovo su temperature u sobama u kojima prebivate?!?!

mi koji živimo u kućama koje se slabije griju zgražali smo se na temperaturu u stanovima kako je previsoka, ali ovo je čak i meni prenisko ....... ajme ...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 15.01.2012. at 22:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •