-
pozdrav cure!!!!! molim vas ako znate pomagajte!!!!! naime ja sam nakon prvog IVF ostala trudna i u 10. tjednu sam izgubila svoje bebice
to je bilo prije 5 mjeseci. 03.04. sam imala drugi IVF vracena dva embrija,...16.04 beta bila 262,......21.04. (juce) pocela je iznenada bol (ne jaka ali konstantna, vise neugodnan osjecaj) i pocela sam krvariti. krvarila sam jako,...bas kao menstruacija, trajalo sat i pol i prestalo,.evo danas nema krvi nikako,...nema bolova,....zvala sam bolnicu i oni su mi rekli da oni meni ne mogu nista reci,....da se javim svom doktoru, da po onome sto im je muz rekao i krvarenju bila je biokemijska,...ali da ne znaju sta je sada obzirom da je krvarenje stalo kao da ga nije ni bilo!!!! rekli su da se javim jedino ako bih imala jake bolove, temperturu ili da tesko disem,...da mirujem i da idem svom doktoru!!! moj doktor je na godisnjem do petka,....tako da ako ima bilo ko sa tako nekim iskustvom,...molim vas da mi kaze,...ima li nade jos uvijek,..ili je to bilo to,.....da li je moguce obzirom da su vracena 2 embrija (i ako su se oba primila) da je jedan otisao,....a da sam i dalje trudna!!!! ja mirujem,..koristim i dalje crinone gel,.....milim vas jos jednom ako ima bilo ko da mi moze pomoci,..unaprijed hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma