zanima me zasto nemogu pristupiti ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/70514-P...klanjam-robicu
hvala na odgovoru
zanima me zasto nemogu pristupiti ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/70514-P...klanjam-robicu
hvala na odgovoru
nisam administrator, ali mislim da ti mogu odgovoriti.
zato sto se nalazi na PDF-u koji ti kao novi clan foruma ne mozes jos vidjeti.
da bi imala pristup tom PDF-u moras se malo druziti s nama, da te upoznamo i onda te pustamo i tamo
i inace vec te sretoh ali ti ne pozeljeh dobrodoslicu.
kako ti je spajalica rekla, za pristup forumskoj burzi trebaš imati nešto više postova, moramo te barem donekle upoznati
ove mjere su donešene zbog zloupotrebe forumske burze u svrhu preprodaje, neizvršavanja dogovorenih obaveza (bilo plaćanja, bilo slanja robe), što se znatno smanjilo otkako je uvedeno ovo pravilo
Da jasno mi je u svakom slucaju hvala na odg . budem ja strpljiva i dostupna da me se upozna tocnije aktiviranija .![]()
e sad i mene zanima koliko dugo moram biti na rodi i koliko postova moram imati... baš mi je žao što ne mogu na taj dio foruma...
to nije javni podatak da ne nabijate postove samo iz razloga pristupa forumskoj burzi
vi se lijepo opustite, piskarajte, budite aktivne i jednog dana ćete se samo iznenaditi kad vam se ukaže nešto novo![]()
i ima to smisla jer kad bi znale broj koji treba, mogle bi i nedobronamjerne pisačice samo štancat čestitke i slično da se dokopaju burze.
iako sam i ja nova super je to pravilo,sve u životu treba zaraditi pa tako i to!![]()
e onda ćemo tako.... kad bude bit će----- ja sam tu ionako više radi upoznavanja i djeljenja i primanja savjeta....tek kad se otvorila ova tema sam vidjela da ovo postoji.... nisam ni znala da se nemože pristupiti baš svuda.... al dobro.... hvala vam na odgovorima.....![]()
uh ma nebi se ja žurila na taj dio foruma da zbilja nismo u situaciji gdje isključivo kupujem robicu i obuću rabljenu... moram se spajati na druge forume i tamo prebirat, a baš i nema neki izbor.. silno se nadam dok mi to omogučite da mi više neće biti baš u toj mjeri potrebno
hvala na odgovorima![]()
da to virujen da je al je steta sta nema toga u Splitu(( tako da od tog spasa nista
Maky st, onda kad je rasprodaja napravite si izlet u Zg! Isplatit će vam se sigurno!![]()
Što se tiče forumske burze ja jedno vrijeme uopće nisam znala da postoji, samo mi se "ukazala"hihihihihi
![]()