Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Kakvog su zdravlja vaša IVF djeca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mirna najbolje da onda osjetljive osobe ne dolaze na forum ili bar ne otvaraju ovakvu temu. Ima cura koje su tako odlucile kad su zatrudnile i ja to mogu razumjeti. To ne znaci da ovdje ne smijemo otvarati i teske teme. Dapace.

Mislim da smo se vise manje svi slozili da povecan rizik za djecu dobivenu potpomognutom proizlazi najcesce iz viseplodnih trudnoca pa iz dobi majke (u prosjeku vece od spontanih trudnica). Ovo drugo, tipa, stres za stanicu jer je oplodjena van tijela mi je smijesno. Ali isto tako se ne slazem da su jajne stanice u MPO najkvalitetnije izabrane - to ovisi kako tko reagira na stimulaciju. Moje sigurno nisu kvalitetnije od stanica 25-godisnjakinje koja zacne od prve....

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Mirna najbolje da onda osjetljive osobe ne dolaze na forum ili bar ne otvaraju ovakvu temu. Ima cura koje su tako odlucile kad su zatrudnile i ja to mogu razumjeti. To ne znaci da ovdje ne smijemo otvarati i teske teme. Dapace.

....
    pa bilo bi najbolje da ne dolaze.....ma šalim se....ma daj ne uveličavaj Charlie.....ma kakve teške teme..ovo nije po meni uopće teška tema nego za neke pomalo zbunjujuća i filozofska...pogotovo za one koji se ne kuže puno.......i mislim da forum treba imati šarolika mišljenja koja mi ovdje nudimo pa nek si svatko uzme kaj mu najbolje odgovara....na kraju kad čitam sve postove ove tematike baš sam zadovoljna jer mi se sviđa kaj ima toliko različitih mišljenja...to i jest bit ovog foruma....baš sam ponosna na nas..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •