Imam relativno nove prozore koji imaju neki problem - ili su na sebi imali neku zaštitu koju ja pranjem razmuljavam sve više, ili ih je jedna čistlica udesila time da ih je temeljito oprala nečim što nije bilo sredstvo za pranje prozora (to mi se čini dosta izgledno) i što ne ide dolje samo tako, ili je problem u tome da su prozori uz dvorište i cestu (makar i oni na katu se prestrašno mažu)... ili ja ne znam pa ne znam prati prozore.
Jednom sam zvala čistilice koje su nadmoćno otpuhnule na mene i na moje pranje i onda stale očajne - jer niti one nisu mogle ništa napraviti s tim prozorima.
Grozni su! Ja ih oprem, odmah to nije kako treba, ma što ja radila, a kad ih i uspijem urediti već drugi, treći dan se po njima hvataju neke mrvice, nemam pojma kako da tu muljavost opišem. Te mrvice onda formiraju nečuvene uzorke po tragovima, valjda od kemikalija, tog bivšeg sloja, ne znam.
Možete li mi dati neke savjete kako da perem? Probala bih sa novinama i octom, po starinski, ali ne znam proceduru, pa bih cijenila da mi to netko opiše!
Hvala!