Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bolno plakanje za vrijeme jela (dohrane)

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno bolno plakanje za vrijeme jela (dohrane)

Ne znam gdje smjestit ovu temu, ovdje, na dohranu ili zdravlje djece pa nek moderatori slobodno procjene.
    Zadnjih tjedan dana ili nesto duze, a intenzivno zadnjih par dana dogadja nam se da malis pri sredini obroka (najcesce vecernjeg, ali cesto i dorucka, a danas za vrijeme rucka) pocne bas bolno plakati, previja se u stolici, cak mu idu i suze sto inace nije slucaj. Kad se napravi mala pauza (skrenemo mu paznju, dignemo, prosetamo), obrok u pravilu dovrsi do kraja. Danas je bas strasno plakao,ja sam se prepala. Inace nije neki placljivac. Uopce ne mozemo povezat u cemu je stvar. Hrana nije vruca, nisu u pitanju neke nove namirnice, uostalom, ne pljuca nego pojede kad se smiri. Nije ni da ne voli jesti, nakon prvih mjesec-2,super prihvaca dohranu i sve hoce probat. To previjanje izgleda tako da prvo zabaci glavu prema nazad, a onda je spusti prema naprijed ili sa strane, skroz do razine one preckice od stolice.
    Ne znam ima li smisla otic kod peda i sto on moze vidjet. Ne traje to nesto vremenski dugo, ali bas je meni osjecaj skroz drukciji nego kod ostalog uobicajenog cendranja. Ima malo vise od 11 mjeseci.

Ima li netko slicno iskustvo?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ima li možda aftu u ustima, ili kakvu ranicu da ga to smeta?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mozda ga boli zub?
    Ili prebrzo jede pa ga zaboli zeludac?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni su afte prvo pale napamet, to boli ko svi vrazi. Vidi ima li po jeziku i u grlu

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

koliko sam mogla pogledala sam za afte, nista ne vidim. afte bi se morale vidjet? zub ne mogu iskljucit ali mi je nejasno takvo trenutacno reagiranje. isto kao i za zeludac. pokusat cu mu malo sporije davat jest, ali otkad je prihvatio dohranu jako se ljuti kad smo spori . evo veceras nije plakao. ako se nastavi jos par dana, bas cu otic na pregled.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mozda ne zeli jesti u hranilici?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •