Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: sport za četverogodišnjaka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Isabella prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje idete na gimnastiku?
    Evo info za gimnastiku........
    Znam da u Zagrebu postoje dva gimnastička kluba, Sokol (donjem gradu, kod HNK) i INOVA GIM (na Velesjmu, pav. 19). Možda ih ima još, ali, nisam dalje istraživala.
    Mi idemo na Velesajam (bliže nam je); moju su princezu primili kad je imala 2,5 godine i nismo ni trenutka zažalili. Treninzi su dva puta tjedno, po sat vremena, prilagođeni dobi djece (formirane su različite grupe), njihovim sposobnostima.... Grupe su dosta velike (početkom sezone, kasnije se ospu....), ali, troje je trenera i nakon obveznog zagrijavanja, dijele ih u tri manje skupine za vježbe po spravama.
    Osim što treniraju i odgajaju! na način da klince uče čekati svoj red, ne gurati se, uraditi ono što trener traži, biti dio grupe.... Svaka aktivnost djecu odgaja, na ovaj ili onaj način. I ovdje djeca idu u "kaznu" kad opetovano i nekontrolirano ometaju drugu djecu... Neki su klinci (roditelji) odustali ali, vidim neke koji se u drugoj sezoni ponašaju sasvim drugačije, lijepo surađuju, zapravo iznenađujuće dobro. Možda zato što su stariji ali, iskreno vjerujem da je zasluga trenera velika.
    Gimnastika je bazični sport i nakon nje je lako prijeći u bilo koji drugi sport za koji postoji interes. Iz vlastitog iskustva zadovoljnog roditelja, preporučam!
    Posljednje uređivanje od iva_luca : 21.10.2012. at 09:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •