Pokazuje rezultate 1 do 50 od 488

Tema: "ne knead"... sakrij se, a apricot - srami se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,345

    Početno

    davore bi to išlo samo s kuruzom,ne za dizanje neg za jest

  2. #2
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,734

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    davore bi to išlo samo s kuruzom,ne za dizanje neg za jest
    nisam Davor, ali ne bi išlo, dobit ćeš proju, a ne kruh (što isto nije loše). Kukuruz nema glutena pa se ne može napuhati.

  3. #3
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,345

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    nisam Davor, ali ne bi išlo, dobit ćeš proju, a ne kruh (što isto nije loše). Kukuruz nema glutena pa se ne može napuhati.
    znam ja kaj ima glutena,i kaj nema glutena, pitam samo jel to jestivo nakon pečenja

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,039

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    davore bi to išlo samo s kuruzom,ne za dizanje neg za jest
    NE bi šlo. Lijepo je Davor rekao... Ne diže se. Punktum.

    Ako želiš koristiti čisto kukuruzno brašno, zalij pivom brašno i za dizanje uzmi prašak za pecivo. Negdje imam zapisane i omjere, ide unutra još samo sol.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.01.2012. at 15:20

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •