Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 488

Tema: "ne knead"... sakrij se, a apricot - srami se!

  1. #151
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    nisam mislila da je to moguce, ali hladan je jos bolji

  2. #152
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    sada čitam i vidim da sam bil u pravu
    pa ne znam jesi li baš baš u pravu

    činjenica jest da je meni Mukica krivo rekla i ja krivo prenijela, ali meni svaki put super uspjelo i sa tako puno vode
    samo je kruh porozniji, ali meni se to i sviđa
    izgleda kao strinin

  3. #153
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    Sydney / Zagreb
    Postovi
    2,042

    Početno

    I mene ste navukle. Evo ga tamo, upravo izašao iz pećnice. Degustacija za koju minutu.

  4. #154
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ako ni tvoj ne bude valjao, donosim ti jedan vrući u subotu, kod Sande

  5. #155
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    Sydney / Zagreb
    Postovi
    2,042

    Početno

    O, valja, valja. Još kako! Četvrtina nestala, a samo nas je pola doma
    Radila sam s pola integralnog i pola bijelog brašna za dizana tijesta. Dodala sam lanene i suncokretove sjemenke, pekla sve skupa 65 min bez ventilatora (jer ga nemam). I dodala sam 1,5 šalicu + još mrvicu (jer mi se činio gust) vode.

  6. #156
    kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Postovi
    2,338

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne znam jesi li baš baš u pravu

    činjenica jest da je meni Mukica krivo rekla i ja krivo prenijela, ali meni svaki put super uspjelo i sa tako puno vode
    samo je kruh porozniji, ali meni se to i sviđa
    izgleda kao strinin
    U onaj prvi nepečenisam stavila 9 dl brašna i 7,5 dl vode , izgledao mi je rijetko.
    U ovaj jutrošnji sam stavila 9 dl brašna i 6 dl vode-ispao savršen- možda si vidjela slike na fejsu.
    Sada sam ispekla novi, stavila 3 šalice brašna ( mjerica od pekača ) i vode odokativno , mislim da je bilo 1,5-2 šalice, neznam točno, opet je ispao super , samo je smjesa manja

  7. #157
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Blargh. Sad mi se ponovno pece kruh, a nemam zasto. Mislim, mogu ga jedino bacati niz padinu rakunima i lisicama.

  8. #158

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,809

    Početno

    radila opet - smjesa ispala gušća, dobar je kada je tek pečen, ali kada se ohladi kora je pretvrda (ma skoro ko kamen) ...

  9. #159
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Bestovje
    Postovi
    6,890

    Početno

    ja sam jucer umutila jedan s lukom
    i stavila ga oko 21 da se pce
    pa pocela gledat CSI i zaspala na onim hebenim reklamama (koje me uvijek uspavaju)
    danas ujutro tragedija u rolu - kruh se sav spljostio i mokar je i nikakav

    u jedno sam sigurna - moras ga izvadit iz pecnice ODMAH
    i odmah istrest iz posude
    u suprotnom kondenzacija napravi blato od njega

  10. #160
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,104

    Početno

    nikako mi se ne sviđa to dizanje od par sati...pa zakačila sam se za ovaj recept samo zato jer je pisao da ide sve brzo ...
    svejedno, eno mi se drugi pokušaj diže.

  11. #161
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Bestovje
    Postovi
    6,890

    Početno

    ja sam zakljucila da se dizano tjesto jednostavno mora dizat ak hocu posten rezultat bez obzira na to sto ja mislila o dizanju
    od kad se bavim dizanim tjestima (a to je zadnjih 10tak dana) skontala sam da je sve stvar tajmniga
    ak ga stavis na vrijeme odnosno dovoljno rano da se dize, dizanje zapravo ne predstavlja problem
    meni zapravo vise od dizanja smeta mjesenje, pa mi je ovo nekak taman kompromis... ne mijesim, al dizat se mora

  12. #162
    kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Postovi
    2,338

    Početno

    Upravo tako, dizati se mora

  13. #163

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,809

    Početno

    e da
    i meni ništa ne cvrči ...

  14. #164
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    eno sam editirala naslov jer sam fakat koza
    od cijele priče sam i ja došla na taj Kaaein recept :koluta očima i škartoc na glavu:

    ja jučer zamutila kruh i zaboravila da mi, nakon jučerašnjeg pičvajza, pećnica nije u funkciji

    eno, još se diže

    stavit ću ga peći oko 15 sati što će biti nešto više od 20 sati dizanja
    o, sramoto moja!

  15. #165
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    Sydney / Zagreb
    Postovi
    2,042

    Početno

    Ma daj, prekritična si prema sebi. Pokazala si da se može i brže, za one kojima se žuri. I da ide čak i s previše vode

    A nakon jučer, čudo je uopće da ti se dalo raditi kruh. Najmanje je čudno da si zaboravila da pećnica nije u funkciji. Zato će ti nagrada biti prefin topli kruh po Kaaeinu receptu .


  16. #166

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb pri jezeru
    Postovi
    1,075

    Početno

    apri, sve opraštam nakon onog tvog recepta za bolonjez

  17. #167
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    taman,
    bar ces nam moci reci jel stvarno dobio sta na kvaliteti nakon toliko dizanja.

    cokolada meni je taj osjecaj radio onaj kruh prijateljstva, koji se dize danima, pa se nesto prebacuje i sl. cak se sjecam da su ljudi pisali o neugodnim mirisima. s obzirom da sam se u zivotu nadruzila s kvascem, najgore mi je bilo precijepljivanje kvascevih kultura iz frizidera (da bi opstao s vremena na vrijeme se mora staviti na novu hranjivu podlogu). taj miris mi se zabetonirao u glavi i osjetljiva sam na njega.
    vjeruj ovaj kruh nema taj miris i mozes ga mirno jesti i uzivati.

  18. #168
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,030

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    eno sam editirala naslov jer sam fakat koza
    od cijele priče sam i ja došla na taj Kaaein recept :koluta očima i škartoc na glavu:

    ja jučer zamutila kruh i zaboravila da mi, nakon jučerašnjeg pičvajza, pećnica nije u funkciji

    eno, još se diže

    stavit ću ga peći oko 15 sati što će biti nešto više od 20 sati dizanja
    o, sramoto moja!
    Iskustvo je ono što dobiješ kad ne dobiješ baš ono što želiš.

    Ja sam to na sličan način savladala, pogreškama i propustima.... Većina nas koji pečemo kruh i tijesta doma to je osjetila na vlastitoj koži/ kuhinji/ pećnici...

    Jednostavno - kome se ne da čekati puno sati, nek uzme više kvasca. Ja od lijenosti dižem tijesto za Amaltheine klipiće (koje radim najmanje jednom tjedno) u frižideru da mi posuda s tijestom ne smeta u kuhinji. Praktično je jer kod tih duljih stajanja nije toliko bitno hoće li tijesto biti dignuto za 10 ili 12 sati - nevažno.

    Ima i drugi način, vjerojatno isto pali (iako nisam isprobala za ovaj kruh, ali jesam za mnoga druga dizana tijesta): poklopljenu zdjelu stavim na posudu s fest toplom vodom i vrijeme dizanja skrati se na pola.

    Ovisi i kakvo je brašno - samo bijelo glatko diže se jako brzo, sva ostala trebaju dulje. Čak i bijelo nije svako isto (ne kanim sad pisati hvalospjeve čakovečkim mlinovima, ali fakat bolje našla nisam, osim iz mlina kad sam bila u prilici).

    Kuhanje nije egzaktna znanost. Pečenje kruha još manje. Ponekad ispadne super, ponekad ko palačinka (obično kad se najave gosti, po Murphyjevom zakonu). Sve u rok službe! I fakat se ne moraš sramiti, nisi jedina! Ja često sama sebe uhvatim da otkrivam "toplu vodu" kad se prisjetim nekih maminih i bakinih štoseva. Tak to ide...

  19. #169
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,104

    Početno

    evo, meni je s puno manje vode ispao solidan, samo, kako Vrijeska kaže, kora je opasna po zubno meso. novost je da se dobro ispeče i ako se ne skida poklopac .
    kako god, previše mi je to zezanja: 2 sata dizanja, sat i pol pečenja i gledanja u pećnicu...kaže muž da za to vrijeme ode 20 puta do pekare po iljeti-izimi friški kruh.

  20. #170
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    I fakat se ne moraš sramiti, nisi jedina! Ja često sama sebe uhvatim da otkrivam "toplu vodu" kad se prisjetim nekih maminih i bakinih štoseva. Tak to ide...
    ma ne sramim se ja metode pokušaja i pogrešaka, nego otvaranja topica i bahatosti svoje!
    ono... popljujem "no knead" i završim na baš tom "no knead"

    to, ko da dobro ispljujem prijateljicinog dečka, a onda se, kad ga ona ostavi - udam za njega i najbolji mi je na svijetu.

  21. #171
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,338

    Početno

    ili još bolje uzmeš joj njoj

  22. #172
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno



    Morat cu reci susjedi da joj je kruh jako popularan. Iako ionako svatko nabaci nesto svoje.



    (Susjeda je iz Poljske. U nasoj maloj slijepoj ulici imamo Poljakinju, tipa cija sestra je udana za Srbina, Japanku i mene. Mozebitno jos neke dotepence, ali nismo jos otkrili.)

  23. #173
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    e, znate kakav je!
    nevjerojatno je ispao
    stavim fotke za koji satić

  24. #174
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    910

    Početno

    evo meni opet nakon par mjeseci pauze ispao sirov
    jel to do ovog razenog brasna, stavila 2 salice njega, a 1 bijelog?
    dizalo se 3 sata, lijepo se i digao, samo je ljigav iznutra :D

  25. #175
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    treba ga peći duže nego piše
    ja sam svoj danas pekla više od sat i pol jer je bio jako visok, baš se dobro nakvasao u ovih 20 sati dizanja

  26. #176
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    na jugu
    Postovi
    3,403

    Početno

    Ovaj topic mozete slobodno preimenovati u:važno je da se diže....jer toliku upotrebu jedne riječi još nisam vidjela...

  27. #177
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    doma
    Postovi
    6,546

    Početno


  28. #178
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja sam fotke stavila, pa se vi... dižite

  29. #179
    litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,852

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne sramim se ja metode pokušaja i pogrešaka, nego otvaranja topica i bahatosti svoje!
    ono... popljujem "no knead" i završim na baš tom "no knead"

    to, ko da dobro ispljujem prijateljicinog dečka, a onda se, kad ga ona ostavi - udam za njega i najbolji mi je na svijetu.


    kako nadje usporedbu pod istim zajednickim nazivnikom...

  30. #180
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    ja umjestila 2
    indentična
    3 šalice brašna, 1/3 žličice kvasca, 1 žličica soli, sjemenke bundeve i sezama
    1 3/4 šalice vode (1 1/2 mi nije bila dosta da smjesa može padati sa vilice)
    stavila sam dizati
    jedan pečem za 10 sati
    drugi za 20
    pa ćemo vidjeti koji je bolji
    ja se kladim na onog koji će mi biti sutra za večeru

  31. #181
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Ja se kladim na nekog izmedju, kojeg ovaj put neces napraviti.

    Meni je 10-ak sati bilo ok, ali premalo u usporedbi s idealnim susjedinim vremenom. 20+ mi je bilo previse pa sam jela fermentirani kruh. No muzu se svidjao bas taj, on inace voli sourdough.

  32. #182
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,160

    Početno

    Pri prvom pokušaju iznutra je mogao biti i pečeniji, a izvana si lomio zube na njemu

    Sutra pada druga tura, pa me zanima jel da ga pečem dulje poklopljenog a kraće otklopljenog (na prvi pogled, kora se nije počela pošteno peći dok ga nisam otklopila)?

  33. #183
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Peci ga dulje poklopljenog. Otklapas ga samo da korica potamni.

  34. #184
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja ovaj put nisam ni stigla otklopiti jer sam zeznula s temperaturom
    ostavila na 230, uopće nisam smanjila
    stavila ga u pećnicu, otišla po dijete u školu i kad sam se vratila bio je gotov

    sve na 230 i bez otklapanja

    (vi kojima je korica pretvrda, posjetite zubara )

  35. #185
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne sramim se ja metode pokušaja i pogrešaka, nego otvaranja topica i bahatosti svoje!
    ono... popljujem "no knead" i završim na baš tom "no knead"

    to, ko da dobro ispljujem prijateljicinog dečka, a onda se, kad ga ona ostavi - udam za njega i najbolji mi je na svijetu.



    Ma daj, sve je ispalo simpatično. Evo, i ja pečem kruh. Javit ću kako je meni ispao nakon 12 sati dizanja. Možda i ne bih da cijela ova priča nije tako zgodno ispala!

  36. #186
    yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zagreb, Dubrava
    Postovi
    1,779

    Početno

    Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni opet nakon par mjeseci pauze ispao sirov
    jel to do ovog razenog brasna, stavila 2 salice njega, a 1 bijelog?
    dizalo se 3 sata, lijepo se i digao, samo je ljigav iznutra :D
    previše raženog?
    ja nikada ne stavim više od jedne trećine


    apri
    a naslov
    Posljednje uređivanje od yasmin : 20.01.2012. at 10:01

  37. #187
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni opet nakon par mjeseci pauze ispao sirov
    jel to do ovog razenog brasna, stavila 2 salice njega, a 1 bijelog?
    dizalo se 3 sata, lijepo se i digao, samo je ljigav iznutra :D
    definitivno previse razenog brasna, ja stavim 2 obicnog +1 razenog. ovo mi je idealna kombinacija. isprobala i sad cistim razenim, i sa 2 salice razenog, ali bio je koma. nije se digao, ma ko play doh.

  38. #188
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    od moji kruhova ništa
    to se skoro ništa nije diglo
    valjda kvasac nije valjao
    mislim da je u roku, ali valjda je predugo stajao u frižideru
    ne znam dal da pečem il da bacam u smeće (nije da se nije ništa diglo, ali nije onako kako bi trebalo)
    čega god se primim ništa mi ne uspjeva
    odustajem od kuhinje
    ubuduće jedemo sendviče
    od kupovnog kruha

  39. #189
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    aleks, to ne znači ništa (što se nije specijalno diglo sirovo) ispeci pa onda reci. Doslovno.
    Prije dok sam radila taj kruh, bilo je svakakvih varijacija dizanja, ponekad bi se digao normalno, ponekad skoro ništa, a jednom toliko da je tijesto iskipilo van po cijeloj kuhinji, ali kruh je svaki puta bio jednako dobar.
    Meni je logično da dizanje ovisi o temp. prostora.

  40. #190
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,030

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    od moji kruhova ništa
    to se skoro ništa nije diglo
    valjda kvasac nije valjao
    mislim da je u roku, ali valjda je predugo stajao u frižideru
    ne znam dal da pečem il da bacam u smeće (nije da se nije ništa diglo, ali nije onako kako bi trebalo)
    čega god se primim ništa mi ne uspjeva
    odustajem od kuhinje
    ubuduće jedemo sendviče
    od kupovnog kruha
    Probaj staviti posudu na rajnglu s toplom vodom i ostavi štajaznam pol sata, ne treba predugo. Ako se baš nimalo ne digne i ne dobije onaj miris germe, gljivice su pokrepale - frk u smeće. Čemu još i struju trošiti + vrijeme + nervirati se?

    Ont. kakav ti je kvasac? Kocka?

    Ja sam se preporodila otkad za dugodizajuća tjesta šibam suhi aktivni kvasac iz Lidla. Na stranu lokalpatriotizam, Podravkin suhi digo mi nikad nije baš bio po volji, pa sam i ja dugo godina koristila samo svježe kvasce. Kod njih stvarno treba paziti na rok trajanja.

    Sretno!

    Inače, kaj se tiče kupovnog kruha-nama je i te kako dobar dvije trećine godine. Samo zimi pečem, kad smo doma, u ostala godišnja doba ili nemam vremena ili je prevruće.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.01.2012. at 11:51

  41. #191
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    idete mi na živce!
    pojela sam skoro cijeli.
    nejdem više na ovu temu.

    od ovog topica ne samo da se diže, nego se i širi.

  42. #192
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,030

    Početno

    Da, fakat, bolje bi nam došla neka tema s proljetnim čišćenjem organizma... ali kako kad za popodne opet planiram akciju koja upada na ovaj topic??? Katastrofa!

  43. #193
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,249

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, fakat, bolje bi nam došla neka tema s proljetnim čišćenjem organizma... ali kako kad za popodne opet planiram akciju koja upada na ovaj topic??? Katastrofa!
    Di je još proljeće?!
    Prava zima tek dolazi, treba nam "širine"
    Posljednje uređivanje od Jurana : 20.01.2012. at 12:03

  44. #194
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Peterlin, suhi podravka
    kupila onaj veliki paket kad smo kupili pekač kruha
    ali meni taj kruh iz pekača nije nešto posebno fin
    pa ga jako rijetko pečemo
    i kvasac sam frknula u staklenoj bočici u friž

    ja ubacila kruh u rernu
    pa što Bog da, uzdam se u Anemonine riječi

  45. #195
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,030

    Početno

    Da, baš s tim suhim kvascem i ja imam ne baš blistava iskustva, bez obzira na valjani rok trajanja... Čini mi se da je baš u tome problem. Digne se to, ali preko volje i na frtalj... Tijekom pečenja još malo naraste, ali nije baš nešto.

  46. #196
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    palačinka
    ili ako uptrijebim maštu lepinja
    koja može poslužiti kao alat za samoobranu
    mislim da bi ovaj uradak mogao uz bok balarosinoj torti sa teletabisima

  47. #197
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    Meni je ovo odlično, i to s Podravkinim suhim kvascem. Iz znatiželje ću baš probati Lidlov, možda stvarno može bolje, a ja nisam niti svjesna.

    Moja djeca ničim izazvana čopaju komadiće kruha i jedu ga - s korom. To govori samo po sebi. Napucat će se, pa će meni ostati više gulaša. Financijski isplativo

  48. #198
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    palačinka
    ili ako uptrijebim maštu lepinja
    koja može poslužiti kao alat za samoobranu
    mislim da bi ovaj uradak mogao uz bok balarosinoj torti sa teletabisima
    Ma onda je do kuharice.
    Zavitlaj to kod onog susjeda koji reže nokte.

  49. #199
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,160

    Početno

    Još jedno glupo pitanje

    U vatrostalnoj u kojoj sam prvi put pekla kruh je ispao kao pogača. E sad, jedino još što imam s poklopcem a da mislim da bi moglo u pećnicu je neka rajngla od ne-baš-najkvalitetnijeg emajla (i definitivno ne debelog kao kikiriki). Manja je i mislim da bi oblikom postigla prije krušasti oblik, no ne znam jel smije uopće to čudo u pećnicu (pogotovo na tako visoku temperaturu)?!

  50. #200
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    5,055

    Početno

    peci ponovo u istoj toj vatrostalnoj

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •