Ma curke moje, izgleda da sve, ali sve treba kontrolirati.
Kupujem kostim za maškare prije 10-tak dana (haljina, šešir, šal), dođem doma, raspakiram, a kad ono od tri stvari u paketu fale 2 (šešir, šal)

. I kaj sad?
Prekasno mi je bilo vraćati se tu večer, sutradan nisam stigla, i tak. Na kraju sam ja to sve dobila, jer sam se išla žaliti u Namu, ali moglo je i bez toga:
da sam odmah prekontrolirala, na licu mjesta, uštedila bih si živce.
Kupujem kilu mladog krumpira, ali mi baba na placu uspije uvaliti kilu mladog, ali doooobrano odstajalog krumpira (smežurala se kora), po cijenu mladog, naravno

. Rekla sam joj to i onda mi je, da se iskupi, dodala još 2 - 3 krumpira u vreću. Ali nije u tome stvar: zakaj me uopće ideš varati za moju lovu?
Kupujem teletinu u mesnici, i tip mi uspije uvaliti pola kile bljedunjavog i sumnjivog mirisa meso i to naravno skužim tek kad sam došla doma: mislim, pa to meso mi je i za djecu, kaj moramo baš svi pokvariti želudac?! Račun nažalost nisam uzela, a i da jesam, tko će se vraćati...
Izgleda da stvarno sve treba kontrolirati (to me prije živciralo kod moje mame, kaj je sve kontrolirala, ali silom prilika i ja postajem takva).