Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: kvaliteta pakiranog mesa, a može i vindon...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kvaliteta pakiranog mesa, a može i vindon...

non-stop sam u trku... i ponekad poželim pojesti nešto brzinski, a da nisu burek, ćevapi, hamburger... pa si priuštim pureće medaljone...

lijepo upakirane u vindon ambalaži. tj. sve češće - lijepo ZAMASKIRANE...

zadnji paket mi prelio čašu, pukla sam...

u pakiranju sam našla (odlično ZAKAMUFLIRANO!) „medaljone“ od debljine FLIS PAPIRA – pa do onih debelih PREKO CENTIMETRA, neki su bili na jednom kraju skroz tanki, a na drugom debeli, a neki gotovo bijeli od žilica. Uz to – barem s 50% njih nije skinuta „kožica“. dakle jedan dio sadržaja sam morala odmah baciti (nakon čišćenja) - što je po ovoj cijeni - nekoliko kuna bačenih u smeće...

cijena za 300g - 25kn... jer ipak su to - medaljoni.

često mi se događa da u "čistom" pilećem fileu nađem komade kosti. ili da je komad masnoće (koji se drži za file) uredno zamaskiran na dnu...
    svinjetinu za sad i dalje kupujem u lidlu, jer su oni njihovi komadi izrezani pravilno, pa ne moram dodavati nešto u tavu "u ratama"...

kakva su vaša iskustva? i da li uopće obraćate pažnju?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

33 pogleda, niti jedan komentar... valjda su gledali samo vegetarijanci...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ili čitaju oni koji nisu u HR
    nakon što sam našla kost, uredno prerezanu, unutar fino upakovanog pilećeg filea, više ne kupujem pileće meso "u kadici", nego cijelo pile, bar nema kostiju u onom što jedem...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato ja kupujem Puris

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ak je predebelo, prerežem sama (1 minuta posla), a pretanko za moj ukus nikad ne može biti, ja bih najradije da je uvijek tanko kao papir
    na kožu i kost nisam nailazila
    na masno i žilice jesam, to si sama maknem, isto u roku 1 minute, ne kužim u čemu je zapravo problem?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja problem imam s jednom firmom, ne znam sad kojom, koja u posudu ne stavi nikakav podlozak za skupljanje krvi
    ta piletina smrdi cim je kupis ko da je pokvarena
    uvijek

samo nikako naucit

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja ne kupujem gotovo, narezano i pripremljeno...
    kupim sa kostima, pileća prsa u komadu
    pa sama napravim file po potrebi...
    jer koliko god brzo mi trebalo, pripremim, ispoham file za cca 20- tak minuta.
    Prema ovim gotovim pripravcima sam nekako gadljiva .

I kupujem na tržnici, u Purexu i Blagus pilićima
    Posljednje uređivanje od mamaLare : 06.03.2011. at 21:08

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

problem je u tome što platiš meso, a ne kosti, kožicu, masnoću i žile
    povrh toga, platiš i da je sve jednako isječeno, a ne bude
    e kad sve to platiš, a nađeš ono što sorci opisuje, dođe ti da nekog mlatneš po glavi
    jer već obrađeno meso obično kupiš zato jer nemaš vremena odvajati meso od kosti i ostalih nepoželjnosti i sjeći ga na odgovarajuću parčad

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ali meni je to nekako posao od cca 5- 10 min maximum, ma ni toliko
    i znam što jedem,
    u gotovom nikad ne znam što su natrpali,
    a znam da sam jednom u nekom sastavu pročitala da se nalazi kožica i masno meso
    bljak....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što bi natrpali u pileći file ili medaljone? To je čisti file, čisto meso, zato i nije u redu da se unutra nađe koščica ili kože, jer je taj proizvod skuplji. Ja doduše ne mogu reći da sam našla kosti ili kože u fileu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

...kupujem cijele piceke iz neindustrjske proizvodnje i seciram doma na dijelove.
    stvarno ne volim plaćati nekom da mi strančira meso, uvalja u mrvice i zamota u šareni celofan.

ali da mi se desi ovo s kostima i mašćobom bila bi bijesna. jer sam platila da toga nema unutra.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma ne kupujem ni ja (vidi gore)
    samo pojašnjavam, jer sam i ja iz sličnih razloga prestala kupovati razne druge stvari
    jednostavno, ako već nešto platiš, očekuješ da to i dobiješ

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ak je predebelo, prerežem sama (1 minuta posla), a pretanko za moj ukus nikad ne može biti, ja bih najradije da je uvijek tanko kao papir
    na kožu i kost nisam nailazila
    na masno i žilice jesam, to si sama maknem, isto u roku 1 minute, ne kužim u čemu je zapravo problem?
    poanta je u tome da je to stavljeno kao ekskluzivan proizvod... i da si to kupim (ponekad) jer sam preumorna za bilo što... i da ako su to pureći medaljoni (skuplji od običnog purećeg filea!) - onda očekujem da to što sam platila i dobijem. kad ja moram skoro sa svakog skidati onu nejestivu opnicu, svaki drugi rezati na pola - jer je prerezano tako da je na polovici ona bijela opna, i micati one koji su bijeli od žilica - to više nije ono što sam kupila i platila. jer dio toga moram i baciti, a to je onda JOŠ skuplje.

poslala sam im mail (ljuta ko ris!)...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa Vidi poruku
    Ali meni je to nekako posao od cca 5- 10 min maximum, ma ni toliko
    i znam što jedem,
    u gotovom nikad ne znam što su natrpali,
    a znam da sam jednom u nekom sastavu pročitala da se nalazi kožica i masno meso
    bljak....
    ma ja govorim o čistom mesu, ne o pohanom...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Piletinu i puretinu kupujem u Vindijinom ducanu, nepakiranu, bitno je jeftinija nego napr.u Konzumu, a i vidim sto mi stavi. Prosli put mi je prodavacica nudila i one upakirane zacinjene sirove rolade, pljeskavice, sis cevape...sto sve tamo u sastavu nema...uz zacine cak i po 30%svinjetine! A oni polugotovi panirani proizvodi su prilicno skupi i "plasticni", ne volim ih, a MM se rastopi kad ih vidi. U Konzumu imaju paket rasjeka za pohanje od kojeg bar 1/4 odlazi na 2 kom. hrbata (hrpta?) na kojem je valjda 5 kubnih mm mesa. Da mi je znati tko to poha?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    poanta je u tome da je to stavljeno kao ekskluzivan proizvod... i da si to kupim (ponekad) jer sam preumorna za bilo što... i da ako su to pureći medaljoni (skuplji od običnog purećeg filea!) - onda očekujem da to što sam platila i dobijem. kad ja moram skoro sa svakog skidati onu nejestivu opnicu, svaki drugi rezati na pola - jer je prerezano tako da je na polovici ona bijela opna, i micati one koji su bijeli od žilica - to više nije ono što sam kupila i platila. jer dio toga moram i baciti, a to je onda JOŠ skuplje.

poslala sam im mail (ljuta ko ris!)...
    Samo šalji, sigurno ćeš dobiti paket proizvoda uz ispriku.
    Iako mislim da to nije namjerno, nego propust u cijelom sistemu pripreme i pakiranja, možda ga i poboljšaju u budućnosti (ako se ljudi budi žalili).
    Ja kupujem samo u rinfuzi, jeftinije je, a kraće stoji na polici.

Nisam nikad probala te medaljone, koji dio pure bi to bio? Pureća prsa izrezana u obliku medaljona? Ili zabatak? teško da pura ima lungić...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možda file ima neki ekstra mekani dio kao što ima pileći file, pa i to se prodaje posebno pakirano i čini mi se da se zove filetino ??
    Kad se filetiraju pileća prsa ima onaj veliki šnicl i jedan manji - to je filetino.
    Uglavnom ti pureći medaljoni su vrlo mali i mekani. Meni su preskupi, a i pakiranje je jako malo pa nam je to premalo mesa.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Možda file ima neki ekstra mekani dio kao što ima pileći file, pa i to se prodaje posebno pakirano i čini mi se da se zove filetino ??
    Kad se filetiraju pileća prsa ima onaj veliki šnicl i jedan manji - to je filetino.
    Uglavnom ti pureći medaljoni su vrlo mali i mekani. Meni su preskupi, a i pakiranje je jako malo pa nam je to premalo mesa.
    Fakat, unutrašnji dio prsa. može biti.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Uf, mi uvijek kupujemo te medaljone najjeftinije koje nađemo od xy marki i sve su više manje iste i jestive, povremeno naiđemo na neke baš dobre, al obično zaboravimo provjerit koja su marka pa opet pikamo dok ne ubodemo nešto slično.

Za male pare ni ne očekujemo bog zna kakvu kvalitetu, pa se ne žalimo, iako nismo imali baš loša iskustva

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Fakat, unutrašnji dio prsa. može biti.
    ma pureća prsa - izrezana na male (po mogućnosti) okrugle komadiće - jer medaljon je ipak okruglog oblika. no obzirom na proizvod (i cijenu) - u njemu ne bi smjelo biti ficleka, žilica, opnica, i trebao bi biti ravnomjerno izrezan.

ovako je to čista prevara ... i to za 83 kn po kili (ak sam dobro izračunala....)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma pureća prsa - izrezana na male (po mogućnosti) okrugle komadiće - jer medaljon je ipak okruglog oblika. no obzirom na proizvod (i cijenu) - u njemu ne bi smjelo biti ficleka, žilica, opnica, i trebao bi biti ravnomjerno izrezan.

ovako je to čista prevara ... i to za 83 kn po kili (ak sam dobro izračunala....)
    Au, malo puno.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo šalji, sigurno ćeš dobiti paket proizvoda uz ispriku.
    ma boli me kiki za ispriku!
    pa kaj moram svako malo negdje dignut galamu - za SVOJE PARE!?

napisala sam im doslovno: sram vas bilo!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja kupujem najobičnije filee ili odreske, bez ikakvih začina, mrvica, ili unaprijed panirano, znači čisto meso, samo da je očišćeno.

a kupujem tako ne zato jer nemam vremena čistit, nego sam lijena čistit, a i pomalo gadljiva. tako da ne gledam ni koliko košta, ni moram li eventualno maknut još malo masnog.

stvarno mi nije palo na pamet da netko to kupuje iz drugih razloga zato i nisam kužila u čemu vam je problem ... sad mi je jasnije.
    Posljednje uređivanje od Lutonjica : 06.03.2011. at 23:24

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

za 83kn moralo bi se samo ispeć i još oprat suđe za sobom

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pilećaprsa obično kupim kod mesara, pa ga zamolim da mi isfiletita, jer nemam oštar nož. Napravi savršeno.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja kupim pile i sama ga izreckam, ma mi to imamo za 4 -5 ručkova, eto koliki smo jelci.
    sorciere u potpunosti razumijem tvoju frustraciju i samo mi je žao što naši ljudi nemaju razvijenu svijest o svojim potrošačkim pravima. al uopće... bar ovi oko mene. mislim, hoćeš dobiti ono što se prodaje za skupe pare i što kažeš, stalno moraš dizati buku za svaki klinac .

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kupila sam i ja to prije 10-tak dana, ali po nekakvoj sitnoj cijeni u Konzumu, čini mi se oko 50 kn za kg (akcija). Vindon pureći medaljoni - zbilja svakakvi - mali, veliki, neočišćeni... al s obzirom na cijenu bilo mi je razumljivo da su im to ostaci od "pravog" filea.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma curke moje, izgleda da sve, ali sve treba kontrolirati.

Kupujem kostim za maškare prije 10-tak dana (haljina, šešir, šal), dođem doma, raspakiram, a kad ono od tri stvari u paketu fale 2 (šešir, šal) . I kaj sad?

Prekasno mi je bilo vraćati se tu večer, sutradan nisam stigla, i tak. Na kraju sam ja to sve dobila, jer sam se išla žaliti u Namu, ali moglo je i bez toga: da sam odmah prekontrolirala, na licu mjesta, uštedila bih si živce.

Kupujem kilu mladog krumpira, ali mi baba na placu uspije uvaliti kilu mladog, ali doooobrano odstajalog krumpira (smežurala se kora), po cijenu mladog, naravno . Rekla sam joj to i onda mi je, da se iskupi, dodala još 2 - 3 krumpira u vreću. Ali nije u tome stvar: zakaj me uopće ideš varati za moju lovu?

Kupujem teletinu u mesnici, i tip mi uspije uvaliti pola kile bljedunjavog i sumnjivog mirisa meso i to naravno skužim tek kad sam došla doma: mislim, pa to meso mi je i za djecu, kaj moramo baš svi pokvariti želudac?! Račun nažalost nisam uzela, a i da jesam, tko će se vraćati...

Izgleda da stvarno sve treba kontrolirati (to me prije živciralo kod moje mame, kaj je sve kontrolirala, ali silom prilika i ja postajem takva).

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma te babe na pazaru su najgore, ubile bi se za 7 lipa, samo da im je valit nešto gnjilo, staro bilo šta.... čim te vide da imaš ispod 50 godina misle da si retardirana, slipa i da ne znaš šta je friška spiza. e zato sam ja počela bit bezobrazna prema njima, pa da vidiš kako trče za mnom i spuštaju cijenu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a cijeli file rezani je oko 60 kuna, a ja kupim minije u vindijevom dučanu ( znači one ili tanje ili manje, ponekad i velike razrezane dijelove purećeb bijelog mes) za 44 kune!!!!!!!!!!!!!!

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a cijeli file rezani je oko 60 kuna, a ja kupim minije u vindijevom dučanu ( znači one ili tanje ili manje, ponekad i velike razrezane dijelove purećeb bijelog mes) za 44 kune!!!!!!!!!!!!!!
    X

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma curke moje, izgleda da sve, ali sve treba kontrolirati.

Kupujem kostim za maškare prije 10-tak dana (haljina, šešir, šal), dođem doma, raspakiram, a kad ono od tri stvari u paketu fale 2 (šešir, šal) . I kaj sad?

Prekasno mi je bilo vraćati se tu večer, sutradan nisam stigla, i tak. Na kraju sam ja to sve dobila, jer sam se išla žaliti u Namu, ali moglo je i bez toga: da sam odmah prekontrolirala, na licu mjesta, uštedila bih si živce.

Kupujem kilu mladog krumpira, ali mi baba na placu uspije uvaliti kilu mladog, ali doooobrano odstajalog krumpira (smežurala se kora), po cijenu mladog, naravno . Rekla sam joj to i onda mi je, da se iskupi, dodala još 2 - 3 krumpira u vreću. Ali nije u tome stvar: zakaj me uopće ideš varati za moju lovu?

Kupujem teletinu u mesnici, i tip mi uspije uvaliti pola kile bljedunjavog i sumnjivog mirisa meso i to naravno skužim tek kad sam došla doma: mislim, pa to meso mi je i za djecu, kaj moramo baš svi pokvariti želudac?! Račun nažalost nisam uzela, a i da jesam, tko će se vraćati...

Izgleda da stvarno sve treba kontrolirati (to me prije živciralo kod moje mame, kaj je sve kontrolirala, ali silom prilika i ja postajem takva).
    Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    ma te babe na pazaru su najgore, ubile bi se za 7 lipa, samo da im je valit nešto gnjilo, staro bilo šta.... čim te vide da imaš ispod 50 godina misle da si retardirana, slipa i da ne znaš šta je friška spiza. e zato sam ja počela bit bezobrazna prema njima, pa da vidiš kako trče za mnom i spuštaju cijenu
    Imate cijelu temu :"Kupujete li na placu?" Obzirom da ja imam jako puno ispod 50 , a kupujem skoro isključivo na placu (i mesnicama oko placa), moram reći da se meni ovakve stvari već dugo godina ne događaju. Ali treba malo vještine i učenja :kako kupovati.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma je, sorry, malo smo skrenili s priče

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    ma je, sorry, malo smo skrenili s priče
    Ma nije to (iako jeste ) , tržnica u Splitu je prekrasna i puna domaćih proizvoda, šteta je to propustiti, pa vas želim educirati.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije to (iako jeste ) , tržnica u Splitu je prekrasna i puna domaćih proizvoda, šteta je to propustiti, pa vas želim educirati.
    Ma super, ali čovjek izgleda prvo na vlastitoj koži mora naučiti da bi 'znao' kupovati. Ak' tražim kilu mladog krumpira onda očekujem da ću to i dobiti, a ne mačka u vreći.

I ne mislim da sve kumice varaju, naprotiv, ali ja sam izgleda naletila na one u manjini.

Oprostite na offt.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a di je taj dućan? i zašto ja onda takve "minije" plaćam 83 kn kilu??????

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a di je taj dućan? i zašto ja onda takve "minije" plaćam 83 kn kilu??????
    Ima jedan iza šoping centra Prečko. Ima ih više po Zagrebu. Mislim da imaju naveden popis dućana na svojoj stranici.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sorci, ti kupujes pakirano, panirano, mozda i polugotovo meso. Ovo drugo je Vindijin ducan gdje teta iz rashladne vitrine s rukavicom zagrabi saku mesa (konkretno vrlo nepravilno rezane male snicle purecih prsa po 44kn). Isto meso vecih ujednacenih dimenzija kosta 60ak kn. Ovaj moj ducan je na vrapcanskoj trznici i izgleda ko Unikonzumova pult-trgovinica iz doba nase mladosti :green:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sorci, ti kupujes pakirano, panirano, mozda i polugotovo meso. Ovo drugo je Vindijin ducan gdje teta iz rashladne vitrine s rukavicom zagrabi saku mesa (konkretno vrlo nepravilno rezane male snicle purecih prsa po 44kn). Isto meso vecih ujednacenih dimenzija kosta 60ak kn. Ovaj moj ducan je na vrapcanskoj trznici i izgleda ko Unikonzumova pult-trgovinica iz doba nase mladosti :green:
    ja kupujem pakirano SVJEŽE NEPANIRANO ČISTO meso...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ima jedan iza šoping centra Prečko. Ima ih više po Zagrebu. Mislim da imaju naveden popis dućana na svojoj stranici.
    stranica im ne radi...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa što ti bi da običnu puretinu plaćaš po 85kn, s privagom ili bez??? Ne bih to od tebe očekivala :wink:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Rješenje (ali nije uvijek dostupno) kojeg smo se mi dosjetili je naručivanje domaćih pilića sa sela.

Dobra strana - meso je stvarno fino i žuto, onak baš domaće...

Loše strane
    - nije mi pri ruci (moram se dogovoriti unaprijed)
    - nema ga uvijek, pa moram zaleđivati
    - nama, razmaženoj djeci 20/21 stoljeća najbolje bi odgovaralo da pilići imaju samo file i batke,a ostalo nek ide u pesju hranu

Na cijenu ne gledam. Gledam na kvalitetu. Nisam se pokajala, iako mi ponekad bude brže i lakše kupiti kadicu s pakiranim mesom, ali onda znam da to nije baš isto...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ti skupi medaljončići ziher nisu 'obična' prsa nego taj unutrašnji dio, jer su jako mekani, kao putar, i stvarno su gotovi za par minuta. Ali skupi su, i to jako - paket je oko 30 deka i košta 25 kuna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Naravno da nisu "obična" prsa, to je prešano mljeveno meso. Ponekad to kupim djeci (rijetko) pa se nije dogodilo da naiđemo na kosti...

Kupila sam u Lidlu neke pureće medaljone - panirani parizer, ništa drugo! To s mesom ima vrlo malo zajedničkog...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Offt. ista stvar je i s onim "račićima" koje prodaju u Mercatoru i Superkonzumu - to je zapravo pretežno riblje meso "pofarbano" aromom račića, ali moja djeca ih obožavaju. Ni to ne kupujemo često. Ista priča... Meni je sve to u kategoriji pašteta, hrenovki i ribljih štapića. Ima puuuno boljih stvari. To eventualno kupujem na dječji nagovor, a za nas odrasle kad smo na godišnjem, ako mi se baš ne da puno zafrkavati s hranom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nije prešano mljeveno meso, to je meso, pureći medaljoni - čisti komadi mesa, nikakvo mljeveno meso.
    Samo su sigurno od tog posebnog dijela, kao što je filetino unutarnji dio pilećih prsa.
    To je vrlo fino mekano meso.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imaš pravo.

Mislila sam na mini-medaljončiće ili npr. Cordon Bleu - fakat je napravljen od prešanog mljevenog mesa. Moram pogledati u dućanu od kojeg je proizvođača, da ne širim pogrešne informacije.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Od tih pakiranih mesa kupujem te kokošje stvari, fileti, mljeveno pileće i batake i karabatake. Jer ne znam sama filetirati kokoš, kad sam pokušala izmasakrirala sam je čitavu, nije to za mene. I s ovim stvarima sam uglavnom zadovoljna. Ali te medaljone, piletinu s ovim, onim i sl ne kupujem jer mi nije privlačno. Ovo drugo, "pravo" meso ne kupujem zapakirano jer u onih par navrata što sam išla isprobati, pokazalo se baš gadno i staro. Iako, jutros sam kod svog mesara kupila junetinu i nije nešto sjajna i bajna, znaju oni svašta uvaljivati, pogotovo nama koji veze nemamo o tim stvarima

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    tam idem i ja

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam po naslovu mislila da se ovdje priča o kvaliteti pakiranog mesa
    i da ću saznati koje je od ponuđenog mesa na tržištu kvalitetnije,
    tipa koji vam proizvođači ulijevaju povjerenje isl.
    Meni izgleda umjetno sve to pakirano meso, i rasjek i polugotovo i
    gotovo...a drugog izbora baš i nema puno...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •