Vjerujete li vi u reinkarnaciju? U to da zivimo tisuce zivota... Ja sam onako...ni vamo ni tamo jer sam ateist, iako oduvijek vjerujem u neki oblik postojanja nakon smrti. Doduse nikad nisam specificirala samoj sebi u sta ja to tocno vjerujem.
Zasto vas pitam? Jer vidim mom mladem sinu u ocima nesto...neku starost, mudrost...Starijem se to ne vidi, on ima onaj tipicni, nevini, radoznali djecji pogled. A ovaj, od prvog trena kad je otvorio oci ja sam to vidjela. I on je sav nekakav...ma ne znam kako da se izrazim, ako kazem pametan ispast ce da ga hvalim...ali jasno zna od prvog dana pokazati sta hoce, sta mu treba, zna mi dat znak kad je gladan, kad je mokar ili kad samo treba da ga zagrlim. On ne place tj. place vrlo rijetko, bas zato jer nekako oduvijek znam prepoznati sta zeli, samo mu pogledam u oci. Naravno, uzela sam u obzir cinjenicu da mi je drugo dijete, da sad vec neke stvari znam, da nisam u strahu i panici.
Ali on stvarno ima nesto u ocima, ne vidim to samo ja, jos je jedna osoba, cim ga je vidjela rekla kako je njegova dusa stara. Cak je i MM, za kojeg sam mislila da ce me ismijat pa sam mu to rekla tek nedavno, rekao da definitivno ima nesto. Iako je on vjernik i prema tome ne vjeruje u reinkarnaciju.
Sta vi mislite? Imate li u okolini stare duse? Mozete li to vidjeti?