Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Stara duša

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pinguica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam di je tu utjeha, rađati se iznova i iznova na ovom svijetu. Biti podložan ljudskoj pravdi/nepravdi.
    Možda je baš to pakao.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je baš to pakao.
    ili čistilište (postoji li to još? )

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je baš to pakao.
    To nije pakao jer postoji još jedna puno gora stvar od trpljenja zla, a to je činiti zlo i samim time kad umreš postati zlo. Nemogu sad naći link na video, ali ima jedna ispovijest žene koja je umrla i otišla u čistilište. Bila je toliko nesretna da se ubila, osijećala je konstantnu tugu, usamljenost i depresiju. Za milimetar si je promašila srce. Kad se probudila ispričala je svoju priču koju neću sad u detalje. Uglavnom samo je željela viknuti svim živima koje zna da ne dolaze na to mjesto. Kaže da više nije osijećala ni usamljenost ni tugu već je rekla "I became loneliness"

edit: rekla sam da je žena završila u čistilištu, ali možda je to bio i sam pakao, ne znam, vjerojatno ni ona točno ne zna.
    Posljednje uređivanje od pinguica : 15.01.2012. at 20:55

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pinguica prvotno napisa Vidi poruku
    To nije pakao jer postoji još jedna puno gora stvar od trpljenja zla, a to je činiti zlo i samim time kad umreš postati zlo. Nemogu sad naći link na video, ali ima jedna ispovijest žene koja je umrla i otišla u čistilište. Bila je toliko nesretna da se ubila, osijećala je konstantnu tugu, usamljenost i depresiju. Za milimetar si je promašila srce. Kad se probudila ispričala je svoju priču koju neću sad u detalje. Uglavnom samo je željela viknuti svim živima koje zna da ne dolaze na to mjesto. Kaže da više nije osijećala ni usamljenost ni tugu već je rekla "I became loneliness"

edit: rekla sam da je žena završila u čistilištu, ali možda je to bio i sam pakao, ne znam, vjerojatno ni ona točno ne zna.

Ti vjeruješ da je ona znala gdje se nalazi?
    Ovo je već otišlo u sfere okultnog i mislim da nije tema ovog topica, ali također znam da postoje razna tumačenja kliničke smrti. Vjerujem kako ipak nismo na toj razini svjesti da takve satvari znamo pa makar iz prve ruke nažalost doživimo da nam na neko vrijeme srce stane.

Smrt je nešto konačno i ono što je iza toga znaju samo oni koji su otišli. Prije ili kasnije svi ćemo doznati...samo nećemo biti u mogućnosti javiti ovima koji ostanu iza nas. U tome i jest čar života.

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti vjeruješ da je ona znala gdje se nalazi?
    Ovo je već otišlo u sfere okultnog i mislim da nije tema ovog topica, ali također znam da postoje razna tumačenja kliničke smrti. Vjerujem kako ipak nismo na toj razini svjesti da takve satvari znamo pa makar iz prve ruke nažalost doživimo da nam na neko vrijeme srce stane.

Smrt je nešto konačno i ono što je iza toga znaju samo oni koji su otišli. Prije ili kasnije svi ćemo doznati...samo nećemo biti u mogućnosti javiti ovima koji ostanu iza nas. U tome i jest čar života.
    Vjera je sastavni dio mog života. Ako ne želite čuti što ja vjerujem nemojte me quotat postavljajući konkretna pitanja.

Ne, ni sama nije znala gdje se nalazi, ali je opisala što je doživjela i predpostavila da je to pakao. Ja vjerujem da je to bilo ili pakao ili čistilište.

Zar je na ovom topiku zabranjeno reći bilo što što se protivi vjerovanju postavljačice teme? Pa i sama je pitala da li mi vjerujemo u to što ona. Valjda smijemo reći ne i obrazložiti zašto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •