Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Ovo o čemu govori Koksy nema veze s vjerom. To je osobnost i susret osobnosti. Reinkarnacija? Ne. Izvanredna osobnost? Da.

Tjelesno smo dokazano potpuno jedinstveni. Što nas priječi da shvatimo da smo takvi i duševno i da smo takvi rođeni?
Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
Sad kad bolje razmislim, svaka osoba, pa tako i male beba, oko sebe širi neku posebnu vrstu energije.
To sam sebi objasnila na način da se jednostavno s nekim bolje energetski povežemo i kužimo na nekom višem levelu nego primjerice s nekom drugom osobom u svom okruženju.

Znam da svoje sinove voliš jednako, to mi je onako glupo i spominjati, ali možda ti je ovaj mlađi nekako srodnija duša. Ma ne znam kako bih opisala, a da me krivo ne shvatiš...ali ne kliknemo sa svima na prvu ma koliko ih volimo.

Kako god, uživaj u klincima i svako vam dobro...
Ja bi to o čemu koksy priča ovako nekako objasnila. Ne vjerujem u stare, reinkarnirane duše.

Inače, na temu sam došla samo zato što se spominjala na onoj drugoj da vidim o čemu se priča. Ako nemam takvo iskustvo kao autorica teme ili ne vjerujem u to što ona spominje nema razloga da se sprdam. Izreći drugačije mišljenje se može i bez omalovažavanja, sprdnje i sarkazma. Bilo je dosta tema koje su mi bile...., ajde da budem pristojna, smiješne, ono, ne mogu vjerovat čime se ljudi sve bave i o čemu razmišljaju i u što vjeruju pa se ipak nisam javljala samo zato da se sprdam i rugam s nekim.

koksy, možda da smatraš ovo vatrenim krštenjem!