Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: D3 kapi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama je pedica rekla 2 kapi na dan, ali ja najčešće zaboravim povremeno tako da ne dobiva svaki dan. Dosta smo vani na suncu ili u kolicima ili nosiljki pa mislim da nema potrebe. Nisam znala da kapi mogu uzrokovati grčeve, moja mala ih ima, baš ću pratiti jel mogu povezati s kapima. Ali ima mi zadnjih dana rijeđu i povremeno zelenkastu stolicu. S čime to može imati veze?

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je pedica rekla 2 kapi na dan, ali ja najčešće zaboravim povremeno tako da ne dobiva svaki dan. Dosta smo vani na suncu ili u kolicima ili nosiljki pa mislim da nema potrebe. Nisam znala da kapi mogu uzrokovati grčeve, moja mala ih ima, baš ću pratiti jel mogu povezati s kapima. Ali ima mi zadnjih dana rijeđu i povremeno zelenkastu stolicu. S čime to može imati veze?
    po čemu to pedijatri određuju? nama je rekla 4 kapi na dan???
    a što se zelenkaste stolice tiče, vjerojatno ti mogu reći iskusnije cure.mom bebaču se povremeno javi,ali se više ne zabrinjavam,nije učestalo,znalo je biti radi "novije namirnice" koju bi pojela a dotad nisam, u fazi skokova u mlijeku,a ponekad malo i oksidira he he...
    a to što je rijetka i mene zabrinjava, jer se počinjem pitati nije li vrijeme da se "to malo stisne"

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nama je stolica oduvijek tekuća. Nisam pridavala važnosti dokle god je samo na mom mlijeku.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je stolica oduvijek tekuća. Nisam pridavala važnosti dokle god je samo na mom mlijeku.
    onda dobro, jer je i moj isključivo na mlijeku,svugdje piše da je to skroz normalno,mislim i on je općenito jako dobro,pretpostavljam da je išta u pitanju da bi bilo još nekih simptoma.
    ništa čudno za mene da brinem obzirom da mi se život trenutno svodi na hranjenje i opsesivno promatranje njegove stolice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •