Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: D3 kapi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne trebaš razrijediti. Kapi D vitamina treba obavezno davati zimi i u jesen barem ( zavisi o dobi bebe).

Pitajte liječnike da ja sad ne pametujem ili proguglajte o posljedicama nedostatka D vitamina. Tako je lako spriječiti, a tako teško popraviti.

Vrlo je neodgovorno bebu ostaviti bez tog, životno važnog vitamina.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 27.01.2012. at 23:36

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitajte liječnike da ja sad ne pametujem ili proguglajte o posljedicama nedostatka D vitamina. Tako je lako spriječiti, a tako teško popraviti.

tako je!
    i zato treba dijete izlagati suncu, da dobije potrebne količine vitamina d.
    ne treba nužno davati neke tamo kapi nekog sintetskog vitamina d kad je prirodan d vitamin toliko bolji

kad već guglate posljedice nedostatka d vitamina, onda odguglajte i posljedice prevelikog uzimanja tog istog. a nekoj djeci je i 5 kapi prevelika doza. pa se malo zapitajte što je ili nije stvarno potrebno

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ne trebaš razrijediti. Kapi d vitamina treba obavezno davati zimi i u jesen barem ( zavisi o dobi bebe).

Pitajte liječnike da ja sad ne pametujem ili proguglajte o posljedicama nedostatka d vitamina. Tako je lako spriječiti, a tako teško popraviti.

xxx

seven of nine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam dugo dumala o tome,davati ili ne..par puta sam joj dala i odustala. Ako se daju u vecoj kolicini, uzrokuju prerano zatvaranje fontanele. Saznala sam i da se u nordijskim zemljama, gdje nema sunca, d3 ne daju bebama.
    S druge strane, istina je da nedostatak vitamina d u kasnijoj dobi moze prouzrociti odredene problemea. Pa sad, na svakoj je mami da odluci. Ja mislim da ga je bolje ne uzimati.

seven of nine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam dugo dumala o tome,davati ili ne..par puta sam joj dala i odustala. Ako se daju u vecoj kolicini, uzrokuju prerano zatvaranje fontanele. Saznala sam i da se u nordijskim zemljama, gdje nema sunca, d3 ne daju bebama.
    S druge strane, istina je da nedostatak vitamina d u kasnijoj dobi moze prouzrociti odredene problemea. Pa sad, na svakoj je mami da odluci. Ja mislim da ga je bolje ne uzimati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •