Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: trudnički pupak

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno trudnički pupak

bok cure!

evo ovo je moja prva trudnoca i prva tema ovdje na rodi

u 34 tjednu sam i nemam tipican trudnicki pupak pa me malo uvatila panika...
    uopce nije izbacen, a linea se tek sad malo pojavila i ide ravno prema dole... trbuh je velik, zategnut, ali okolo pupka je pomalo blijed i koza je dosta meksa.. kao bjelanjak u kajgani
    je li ima ko od vas ikakvog iskustva s mojin problemom?

pozz

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

To ti je sve normalno i izbačen pupak uopće nije tipičan, netko ga ima, netko ne, linea isto tako.
    Pogađaš, nisam imala ni jedno ni drugo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

niti ja, pupak je bio rastegnut do nevjerojatnih razmjera zbog ooooooogromnog trbuha, a karakteristična linea se nikad nije pojavila

osim 1000 ispresjecanih popucalih nazovimo ih lineica posvuda kao posljedice oooooooogromnog trbuha
    Posljednje uređivanje od ZO : 15.01.2012. at 20:29

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nisam ni znala da postoji tipičan trudnički pupak. Rastegnut mi je bio, tanka koža okolo ( i svrbilaaaa), naročito zadnji mjesec do kojeg imaš još dosta širenja trbuha. Vidjet ćeš. A i pupak ima još vremena da se izboči.

Linea mi je bila jedva vidljiva ali i inače sam jako svjetloputa,(i zimi i ljeti).

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja frendica nije imala pupak! Doslovno! Ja kad sam to vidjela najezila sam se, u zivotu nisam tako nesto vidjela. On se jednostavno otvorio i rastegnuo. Na mjestu pupka njoj je bila potpuno ravna koza, samo malo tamnija.
    Tako da mislim da ne postoji tipicni trudnicki pupak.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam u 34-tom tt, pupak mi nije izbacen (rastegnut je) linee nemam. u prvoj trudnoci mi pupak isto nije bio izbacen a lineu sam imala ali mi je dosla dosta kasno (ne sjecam se vise kada)

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Moja frendica nije imala pupak! Doslovno! Ja kad sam to vidjela najezila sam se, u zivotu nisam tako nesto vidjela. On se jednostavno otvorio i rastegnuo. Na mjestu pupka njoj je bila potpuno ravna koza, samo malo tamnija.
    Tako da mislim da ne postoji tipicni trudnicki pupak.
    Isto ovako. Nisam ga mogla gledati od jeze jer sam imala osjecaj da ce mi sve ispasti. :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U prvoj trudnoći tek na kraju mi se je pupak izravnao s trbuhom a linee nisam imala dok nisam rodila tek se je onda počela ocrtavati ali ne dugo.
    U drugim trudnoćama čim mi je počeo rasti trbuh pupak se je izravnao s trbuhom a linee isto nema

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja mislim da ni meni nije bio ispupčen, možda malo, više je bio ravan. zanimljivo mi je bilo da je mojoj sestri još bio uvučen! do kraja! lineu sam imala, ne jako, ali ostala je dosta dugo nakon poroda. izgleda da su ovdje sve bez linee neke svjetle cure. i ja sam više svjetla, ali sam je imala. moja izrazito tamna prijateljica (onako maslinaste boje kože) imala je jako izraženu tu lineu i potamnjele bradavice, kaže.
    i dobrodošla kgregov!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

L&L, OT, vidim u potpisu da da odustaješ od početnog slova L za ime? Ma hajde, pa nađe se valjda još koje s L! (i moje počinje s L)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam svjetla ali sam imala lineu, sa starijim jace, s ovim nesto slabiju al bila je itekako vidljiva preko cijelog trbuha. I bradavice su mi jako potamnile.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    L&L, OT, vidim u potpisu da da odustaješ od početnog slova L za ime? Ma hajde, pa nađe se valjda još koje s L! (i moje počinje s L)
    I ja sad vidim. L&L nemoj odustati od L, ovako je super!!!
    Lovro, Luka, Leopold, Leonardo, Leo,...
    Posljednje uređivanje od Anemona : 18.01.2012. at 21:11

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku

potpis! sad bi i ja dala neke prijedloge, ali ne mogu se sjetiti muških imena na L

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uh, taj pupak, u prvoj sam trudnoći bila opsjednuta njime. Imala sam osjećaj da će se razvezati i ruka mi je stalno bila na njemu. To sam primjetila tek kasnije na slikama i snimkama Uglavnom, i u prvoj trudnoći i sada jako se rano ispupčio. Sada sam u 36.tjednu i skoro se potpuno izravnao sa stomakom. Lineu negru imala sam u prvoj trudnoći, i ispod i iznad pupka, a oko njega krug, ma prekrasno! Ovaj put se još nije pojavila. Inače sam svijetle puti, a tamne kose i očiju.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

...meni je pupak do zadnjeg dana bi skroz "normalan".... isti kao i bez trudnoće.... ali kod seke je bio sigurno jedan cm izbočen.... nema tu pravila.... lineu sam dobila pred kraj trudnoce, i jos uvijek ju imam (5 mj nakon poroda)...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da Vas ne razočaram izgleda da će ipak morati biti Luka, Leon ne odustaje tako mu se zove najbolji prijatelj iz vrtića. Ivan je trebao biti zbog mojih djedova bar da im na neki način vratim što su učinili za mene.
    Samo još da u potpisu promjenim

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo, sve smo riješili.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u prvoj trudnoci pupak je bio normalan, pred kraj malo rastegnuti. lineu sam dobila oko 20.tt.
    sada mi je pupak ispupcen i izbocen tako da se prozire kroz majicu od 20.tt, a od linee ni traga ni glasa

i za Luku

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj L&L prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da Vas ne razočaram izgleda da će ipak morati biti Luka, Leon ne odustaje tako mu se zove najbolji prijatelj iz vrtića. Ivan je trebao biti zbog mojih djedova bar da im na neki način vratim što su učinili za mene.
    A moj Roman zbog istog razloga navija za ime Leon

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto ovako. Nisam ga mogla gledati od jeze jer sam imala osjecaj da ce mi sve ispasti. :D
    i meni! a kako je tek izgledao poslije...presmjesno...
    kako sam svaki dan bila na kupanju i dobro potamnila pred porod,kad se koža povukla nazad pupak je izgledao kao jedna velika crna rupa jer se koža (koja je ionako jako potamnila) skupila pa je izgledala crna crna,kao da je prljava...

lineu (i to prilicno izrazenu) sam dobila iako sam svijetla,plavih ociju...ali se povukla odmah poslije....a moguce da je više nisam ni kužila od te skupljene potamnjene kože...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.01.2012. at 18:23

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nakon dvije trudnoće, da nisam naletila na ovu temu ne bi nikad razmišljala o pupku.
    Gledam slike, hahahaha e da malkice izbočen, pred kraj rastegnut, ali ništa jezivo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pametan Leon! Imaš divna imena na L, bilo bi šteta da ne nastaviš...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pametan Leon! Imaš divna imena na L, bilo bi šteta da ne nastaviš...
    Je i ja sam prošlu trudnoću već razmišljala o Luki, al eto ovo nije tema nego naši pupci.
    Kuma je imala jako ispupčen pupak i na kraju nije baš bilo bezazleno dobila je pupčanu kilu odnosno bruh i kad je rodila dr. joj je rekao da ne smije dizati ništa teže od 3kg, a mala se je rodila sa 3400.
    Skoro je još pola godine mučila problem sa tim bruhom, tako da ako je ikome dosta ispupčen jako pupak treba provjeriti da se ne radi o kili.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

veselim se kao malo dijete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •