da li radi jos neka trgovina Turbo Limac?
i da li ce ikada proraditi ponovno?
Trebaju mi igracke iz Turbo Limaca!
da li radi jos neka trgovina Turbo Limac?
i da li ce ikada proraditi ponovno?
Trebaju mi igracke iz Turbo Limaca!
Hvala! idem odmah sutra
A jesi bila unutra nedavno? Da li ima igracaka ili izgleda poharano?
Jer ima i u West Gateu, ali izgleda poluprazno..ko da ce se sutra zatvoriti...![]()
bila sam, neznam šta te zanima. nije neka sreća al ima više nego u CC1
sta ima i u CC1 TL? zadnji put kad sam bila tamo bio je zatvoren. dakle ponovno se otvorio?
Pa trenutno mi hitno trebaju ti Chuggington vlakici. A i oni kreativno setovi.
Ma meni je sve iz TL super. Tamo sam bas cesto kupuvala i robicu i igracke i opremu i bilo bi mi jako zao da se zatvori. Mislim da je najkvalitetnija trgovina za djecu u Hrvatskoj!
u CC1 su se premjestili na drugu stranu tamo gdje je top shop, neznaam točno za vlakiće.
Tih vlakića sam prije nove godine vidjela u WEST GATE-u u TL. I meni je žao što su propali, bili su mi stvarno super![]()
evo i mene, bivše djelatnice Magma d.d. koja je držala TL.
TL je kupio srpski poduzetnik, sve osim onoga na Žitnjaku, CC-u (zatvoren prije tjedan dana), Gajevoj i Ilici gdje je Magma Modna Kuća.
Sve druge lokacije rade noremalno, čak je otvorena i trgovina u West gate-u, ali ne znam da li je zadržao naziv TL jer je bilo spominjano da se ne smije koristiti tim imenom.
A ono što je Magma odn. Fižulić napravio nama otpisanima e to je već sramota i za državu i za ljude i za sve, ali to je za neku drugu temu
Lp
Bas mi je drago da se javio i netko tko je radio u TL. zaista steta sto se tako zavrsilo s Magmom i TL. Naravno da je najgore to sto su radnici ostali bez posla
Ja sam u Zapresicu i tu je bio TL koji se isto zatvorio neki dan. U Rijeci vise uopce nema TL. i cula sam da vise nece biti ni robe ni opreme. u West gateu je mali TL i bas izgleda opustoseno
ovih dana cu se zaletiti do Arene. Dakle radi jos Magma na Zitnjaku?
U Rijeci su nekad bile 4 TL trgovine, sada smo spali na jednu i toplo se nadam da će ta nastaviti raditi, ful sam žalosna kada uđem u TL i sjetim se onog prijašnjeg sjaja... A uvijek su bile gužve u njihovim radnjama , žalosno je što je ovako završio. Za svoju malu sam sve kupovala u TL, a za sebe i supruga u Urban Repablicu koji je radio u sklopu TL , stvarno su im cjene i kvaliteta uvijek bile na nivou
TL
Ma daj, onda stvarno neeeeema više ni jedan buhu![]()
Žitnjak je ostao na minimumu minimuma - sramota!!!
Sve što se tiče TL kao zasebne trgovine - ovo na Žitnjaku je mješana pa je u vlasništvu gospodina Fižulića, je u nadležnosti tog srpskog poduzetnika...Što on odluči, tako će biti.
s obzirom da su se on i Fižulić posvađali, dužni su jedan drugome, sada se prepucavaju preko nabave robe...ovaj je dužan dobavljačima pa neda ovome robu itd.itd.
Sramota, kad sam se ja zapošljavala to je bila jedna od vodećih firmi za sport i igračke i baby opremu u ovome dijelu Europe, a vidi sada...
Ja sam skužila da su promijenili ime, je rna vrečicama piše "Turbo malčik".
Zbilja šteta.
Ovaj na Žitnjaku je zatvoren, u Gajevoj radi normalno.
Mayato - što je s njihovim Bubu proizvodima? Trebam kotače za kolica a ne znam gdje ih nabaviti.
meni je bila super i jeftina coconut robica u limaču i baš mi žao što ničeg više nema...onaj u areni se sad zove nekako drukčije, ali nema niš unutra, par igračkica i to je to...![]()
CC1 zatvoren, žitnjak opustošen, u Areni radi ali robice ima samo za novorođenčad, igračaka nešto jadno kao i opreme. Nama treba vrtić, jel ga netko vidio?