Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dv Vjeverica Mihaljevac

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno dv Vjeverica Mihaljevac

Pozdrav svima. Evo nova sam na forumu. Imam kćer koja će u 4. mjesecu imati 2 godine pa ju od 1.9.2012. mislim upisati u vrtić. Zanimaju me vaša iskustva s dv Vjeverica na Mihaljevcu. Da li netko ima djecu tamo i kako ste zadovoljni? Druga opcija mi je DV Medveščak, ali to mi je lokacijski malo dalje.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja nažalost nemam osobnog iskustva s tim vrtićem ali imam dvoje poznanika čija djeca idu u taj vrtić i zadovoljni su. Jedna mama je komentirala da joj se čini da joj se čini da je taj vrtić malo bolji u odnosu na druge. A drugi poznanik je, kad mu je dijete premještenu u drugi vrtić komentirao da u ovom nikad nije imao problema (u drugom se valjda dijete nekako malo ozlijedilo). Nije moje mišljenje i znam da su ova subjektivna ali bolje išta dok ne dođu komentari ljudi od djece iz tog vrtića.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super hvala. Ma i ja sam čula pohvale za taj vrtić i onda sam ga otišla pogledat i nije mi se učino baš nešto. Ali s obzirom da sam bila samo na pet minuta to baš i nije mjerodavno zato me i zanimaju iskustva roditelja koji tamo imaju djecu.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa evo: tko se nađe u sportskom programu, njemu je valjda dobro, premda se vježbanje svodi na jedan sat dnevno 4 dana u tjednu. Uključuje puno sprava, 2 draga trenera i brljanje po raznim sportovima. Mislim da je najbolje doci pogledati trening, koji se odvija u dvorani, auli (na klavir se naslone strunjače kao amortizeri) i na parkingu. Obični smrtnici imaju mogućnost vježbanja kada nema dovoljno "sportaša", tijekom ljetnih i zimskih praznika, da popune rupe.
    Stručni tim sastoji se od sestre, pedagoga i psihologa, defektologa nema nikakvog. Za curke se nudi ritmika, engleski je ove godine propao radi neke administrativne zamrzlame s ministarstvom. "Muškog" sporta u programu 2 puta tjedno-nema. Klizanje izgleda neće biti upriličeno (to je barem prije bio program koji se za sve vrtiće nudio na nivou grada), starije grupe idu na skijanje. Podruznica na Salati nudi grupe s programom učenja njemačkog.
    U običnim grupama nedostaje svega i svačega, pipe cure, začepljeni lavaboi (Pa ne može doći vodonstalater radi samo jednog lavaboa! Ali voda može curiti nekoliko mjeseci), klopa- doručak tipa pohani kruh, hrenovke i sl. Tete se mijenjaju bez nekog roditeljima razumljivog razloga i preko noći, i na sličan način formiraju grupe.
    Cijelo prošlo ljeto je vrtić bio zatvoren, klinci u Gračanima (do kojih je relativno komplicirano doci javnim prijevozom) radi adaptacije, pa je ispalo da su sredili jednu sobu- barem mi roditelji nismo mogli naci nešto više. Ipak, klincima se boravak u Gračanima jaaako svidio- od svih s kojima smo pričali pozitivne reakcije.
    Za uređenje vrta u jaslicama bile su organizirane rade akcije, donijeli smo zemlju, sadnice, tate s lopatama...meni su takve akcije super, ali čemu onda zatvarati vrtić radi uređenja?
    Jednom godišnje pohodi ih zubar (pritom ostavi telefon i adresu , ali se zubi u vrtiću ne mogu prati jer "nema uvijeta".
    Koji put se ode u kazalište ili predstava dođe u vrtić, ali nije baš prečesto.
    Ako ti je to još važno, u jaslicama su uvijek bili uredno premotani, bez crvenih guza.
    Ako nemaš klinca-spavalicu, kasnje problem postane i da klinci uredno trebaju spavati do odlaska u školu, valjda jer su grupe takve smuljane kakve jesu tro- i sedmogodišnjaci skupa, jer "nema uvijeta da ne spavaju".
    Da ne ispadne previše crno- tete su drage, trude se i izvlače najbolje moguce. Barem mi sa svima imamo dobra iskustva.
    U glavnom- sve što se moze dodatno naplatiti- prolazi, a baza... mislim da si dobro vidjela. Vrtić se stalno fura da je velika guzva i nema mjesta, a loklana škola jedva skupi djece za 2 prva razreda godišnje (oni otvoreno kazu da kad ne bi upisivali klince sa strane, jedva da bi jedan razred formirali)- gdje li ta djeca nestanu, e, to ne znam, ali mi je situacija nerazumljiva i mislim da se bespotrebno plaši roditelje.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vrtić je o.k.ništa posebno kao i većina gradskih vrtića.Šalata ne nudi njemački jezik već montessori program u 2 skupine a postoji i 1 "obična" skupina.Meni je taj objekt najljepši jer ima mali broj djece i samo 3 vrtićke skupine.Njemački je mislim u ponudi na Bijeničkoj.Tete se mijenjaju u manje više svim vrtićima iz raznoraznih razlika.Klopa je takva kakva je,meni se nije činila loša,moram priznati da nam je bila bolja nego u jednom drugom vrtiću kamo smo poslije išli.Sve u svemu ja bih ponovno upisala tamo i drugo dijete al više ne živimo na tome dijelu grada.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Vrtić je dobar, tete su super.
    Prehrana je po mom mišljenju dobra, jelovnik je izvješen svaki tjedan, ako je potrebno pazi se na prehranu određenog djeteta, pogotovo onog sklonog alerigijama.
    Unutrašnjost vrtića je u lošem stanju u svim grupama, ne samo običnim, kako soba izgleda ovisi o tetama i njihovoj kreativnosti.
    Voljela bih da ima više aktivnosti za djecu, predstava i slično ali trude se (mada bi mogli i više), ali to ovisi o upravi vrtića.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja kci ide sada drugu godinu u sportski program i mi smo prezadovoljni. ona obozava ici i tete su divne. osjeca se u vrticu jako sigurno, veselo a sada je sa vrticem i na skijanju. to nam je prva godina pa nemogu jos dati nas dozivljaj ali mi se cinilo sve jako isplanirano. treneri su super i taj program po sat vremena na dan mislim da je dovoljan. i tu se timski duh uci ne samo vjezbanje. neznam dal je hrana za sporstku grupu drugacija ali jako sam zadovoljna.dorucak imaju uvijek slanu il slatku varijantu, pije se prirodni sok od jabuka ili voda, nema slatkisa za rodendane (samo suho voce i sezonsko), uzina je voce.meni moje dijete kaze da najbolje kuha baka, pa tete u vrticu pa onda ja tete su divne, brizne i uvijek spremne za suradnju. zaista osjecam da im je stalo i da jako vole taj posao. igracke i oprema jesu stari ali sve je ispavno i cisto i klinci mislim da to ni ne percipiraju. sportske grupe nisu mijesane pa ne dolazi do problema tko spava tko ne ali ako neko dijete ne zeli spavati smije se ustati nakon price, kad ostali zaspu i citati knjigu ili nesto tiho raditi.
    Jedino sto moram priznati da prijateljica cija djeca idu u drugu grupu nije tako zadovoljna sa tetama pa onda i cijeli dozivljaj je slabiji.ali valjda je tako svugdje, tete su temelj. kazaliste ne dolazi cesto sto je mozda malo steta ali cijela im je godina tematski podijeljena i stalno se nesto slavi.dani jabuka, dani kruha, dan jeseni, zima, tjedan mirisa, tjedan zitarica......sve u svemu mi smo jako sretni sa vrticem na mihaljevcu.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ima i miješanih sportskih grupa (4-7)

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sportska grupa ima malo drugačiji jelovnik.Ali i program se dodatno plaća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •