Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 153 od 153

Tema: uloživ cerviks

Datum pristupanja
    Jan 2024

Početno

Vidim da je topic iz 2012, ali se nadam da je netko ostao aktivan

Datum pristupanja
    Feb 2025

Početno

Citiraj mar_marko prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da je topic iz 2012, ali se nadam da je netko ostao aktivan
    Evo da se ja javim,
    Trenutno trudna 22+0, na pregledu sa 20+0 cerviks 33mm,unutarnje usce V oblik, danas sa 22+0 cerviks 7,5mm,unutarnje ušće U oblik, hospitalizirana. Trenutno ležim u bolnici i čekam nalaze briseva jer su zadnji bili pozitivni na Ureaplasmu. Ukoliko brisevi ne budu sterilni,ne mogu mi raditi serklažu,a i ovako je toliko malo tog cerviksa ostalo da bi ju uspješno odradili.
    Trudova kao niti bolova nemam. Utrogestan 3x200 vaginalno to je sve od terapije što mi daju. Ovo mi je druga trudnoća, prva iznijeta do termina bez komplikacija.
    Doktor se čudi da mi se to događa samo zbog Ureaplasme,ja ne znam što da uopće mislim.

Datum pristupanja
    Apr 2025

Početno

Pozdrav,
    Trenutno sam u 28 tjednu trudnoce i otvorena sam 16mm. Bila sam u bolnici i oni ne smatraju da trebam ikakvu terapiju, s tim da napomenem kako nisu bas bili komunikativni ni obzirni prema tome sto sam otvorena.
    Dok mi moja ginekologica kaze da bi bilo dobro da dobijem dexametason inekcije za razvijanje bebinih pluca ukoliko dođe do prijevremenog poroda. Mene sad zanima dal se tko susretao s tim inekcijama te da li one imaju štetan utjecaj na bebu ili mamu? Također me zanimaju iskustva da li je netko primio te inekcije a da nije rodio prijevremeno nego u terminu i da je sve bilo u redu s bebom?

Hvala

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •