Draga moja Anđelići,
neke od nas smo se u ovu diskusiju uključile na temelju vlastitih iskustava. Osobno podržavam različita mišljenja i drago mi je što Danči Krmed pokušava doći do različitih informacija vezanih uz našu problematiku.
Ali, vjeruj mi, neke od nas proučile smo sve dostupne tekstove i forume o ovoj problematici na internetu i podosta smo o tome i naučile (a osobno sam mislila da nikad neću trebati čitati o patološkim trudnoćama).
Mirujući, mnogo sam o svemu tome razmišljala, sumnjala u svoje tijelo pa mu ponovno vjerovala. Ali nikad nisam posumnjala u Njega koji mi je omogućio da se u tim teškim trenucima okružim onim osobama koje će mi svojim znanjem i vještinama pomoći da na ovaj svijet donesem novo biće. Čovjek je društveno biće i jedino u interakciji s drugim ljudima može doći do željenog cilja. Sve se događa s razlogom.
Ne vjerujem slijepo svim liječnicima, već onim koji su se dokazali kao stručnjaci u svom poslu (nisam medicinar i kako bih uopće u tim teškim trenucima svjesno mogla odbiti jedinu moguću razumnu pomoć od strane stručnjaka?!)