Pokazuje rezultate 1 do 50 od 153

Tema: uloživ cerviks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Leonisa, mislim da mozes naci postotke koje si trazila u ovoj studiji, velika je 7000 zena je vrlo pouzdan uzorak.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Veliki x na Laura29.

Moram priznat da ovu temu doživljavam vrlo osobno jer mi se već dogodila i upravo mi se događa po drugi put. Sticajem tih istih okolnosti preispitivala sam i svoje tijelo i liječnike i dostupnu literaturu. Čitavo vrijeme sam se pouzdala u Njega da će sve na kraju biti ok i da će mi pružiti sve da zaštitim svoju nerođenu djecu i donesem ih žive i zdrave na ovaj svijet. Isto tako znam da Danchi sve što iznosi radi u dobroj vjeri. I ovo je forum i na kraju svatko ima pravo reći što misli.
    No, osobno me vrijeđa apeliranje da se više pouzdamo u svoje tijelo, a manje u struku. Vrijeđa me boldanje i velika slova u kontekstu "shvatite poruku". Anđelići možda ti to nije bila namjera, izražavam samo svoj subjektivni doživljaj.

Nadalje, svak prosuđuje sam za sebe, ali nema svaka žena koja čita ovo štivo isto godina i iskustva i pogrešno je sugerirati neoslanjanje na struku i paušalno iznositi zaključke. yellowkitty i dalje čekam tvoj odgovor.

Danchi nadam se da ćemo dobiti i studiju nekog našeg liječnika, kao i istraživanje u kontra smjeru, dakle ne samo jesu li vaginalni pregledi potrebni, nego čine li štetu (pravu, ne u smislu ponižavanja).[*]Danchi[/LIST]

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Veliki x na Laura29.

Moram priznat da ovu temu doživljavam vrlo osobno jer mi se već dogodila i upravo mi se događa po drugi put. Sticajem tih istih okolnosti preispitivala sam i svoje tijelo i liječnike i dostupnu literaturu. Čitavo vrijeme sam se pouzdala u Njega da će sve na kraju biti ok i da će mi pružiti sve da zaštitim svoju nerođenu djecu i donesem ih žive i zdrave na ovaj svijet. Isto tako znam da Danchi sve što iznosi radi u dobroj vjeri. I ovo je forum i na kraju svatko ima pravo reći što misli.
    No, osobno me vrijeđa apeliranje da se više pouzdamo u svoje tijelo, a manje u struku. Vrijeđa me boldanje i velika slova u kontekstu "shvatite poruku". Anđelići možda ti to nije bila namjera, izražavam samo svoj subjektivni doživljaj.

Nadalje, svak prosuđuje sam za sebe, ali nema svaka žena koja čita ovo štivo isto godina i iskustva i pogrešno je sugerirati neoslanjanje na struku i paušalno iznositi zaključke. yellowkitty i dalje čekam tvoj odgovor.

Danchi nadam se da ćemo dobiti i studiju nekog našeg liječnika, kao i istraživanje u kontra smjeru, dakle ne samo jesu li vaginalni pregledi potrebni, nego čine li štetu (pravu, ne u smislu ponižavanja).[*]Danchi[/LIST]
    Moram reći da ne razumijem. Zašto bi činila nešto što nije potrebno,a potencijalno je štetno? Mislim da se vani sigurno ponekad rade vaginalni pregledi , na indikaciju , ali ne RUTINSKI i na svakom pregledu kao što je kod nas bilo godinama uobičajeno i obavezno. Pogledat ću još koju studiju na PubMedu, pa ću staviti ako nađem (možete i vi tamo pretraživati, ne treba biti registriran i sl., a to je najveća baza svih medicinskih istraživanja.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •