Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: implantacijsko krvarenje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno implantacijsko krvarenje

Imam pitanje. Čitala sam dosta o tome, ali na dosta mjesta piše drugačije. Kako točno izgleda i koliko traje implantacijsko krvarenje? Dobila sam menstruaciju kada sam i trebala, ali 1. dan mi je bilo jaaako malo, skoro nista, preko noci i 2. dan normalno kao prava menstruacija i sad 3. dan opet relativno slabo, a čitala sam da je to krvarenje uglavno jako slabo, roskaste boje ili smećkast iscjedak pa me da zanima radi li se i kod mene o implantacijskom krvarenju? Hvala

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

implantacijsko krvarenje je kod mene bilo doslovno tockaso krvarenje par (cca tjedan) dana nakon ovulacije, vise kao iscjedak jednom. nije trajalo par dana. nisam to ni doivjela kao nesto posebno dok nisam shvatila da mi kasni pa napravila test

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

koliko je trajalo? jer sam citala da neke zene imaju normalnu menstruaciju, iako su trudne.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam imala samo jedan dan minimalno krvarenje. Nije izgledalo kao menstruacija jer jer bilo daleko slabije.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Kolu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala samo jedan dan minimalno krvarenje. Nije izgledalo kao menstruacija jer jer bilo daleko slabije.
    X

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ma napravila sam od panike cak 3 testa u 2 tjedna i svi su pokazali negativno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •