evo konacno sam stavila i Sergejeve slike - nema ih puno, samo tri. pa, da vidite i moje drugo dijete tj. moje prvo dijete.![]()
evo konacno sam stavila i Sergejeve slike - nema ih puno, samo tri. pa, da vidite i moje drugo dijete tj. moje prvo dijete.![]()
pa očekivala sam bebača, a ono pravi frajer
kasnije sam naravno pogledala datum rođenja
![]()
fakin, sliči ti jako
ja cu odvalit! hahar, frajer, fakin - pa, od kuda izvlacite te termine!da, mislim da ima moje obrve, oci...
pa mi smo navikle na male pikavce i još nam nije jasno da će i naše bebice jednom biti ovolike![]()
![]()
Ja sam si omah predočila malo večeg bebača iako znam koliko je star, a kad ono komad mi izletio iz monitora!
Brunda prvotno napisa
![]()
![]()
da, da Ajvi i Andrejcek ce jednoga dana biti Andrej!!
daj, momze, ne zanosi se...momze prvotno napisa
Sergej mi ne sliči ni na fakina ni na hahara... Baš mi se čini kao pristojan i otvoren dečko.
i jako je zgodan!
dakle, ja sam mislila samo na veličinu![]()
nisam insinuirala da je momze odgojila huliganapet zakolut:
apri, da znaš da ponekad već je andrej. a jednom će mi reći "bok stara, daš za pivu?" :e neće:
Sergej je jedan baš zgodan i dobrićki frajer!![]()
Momze, krasan ti je sin!![]()
Momze, on je stvarno zgodan dečko
Nisam očekivala da je već tako velik, pa šta si ga rađala sa 15 godina!
Velik, velik, velik dečko. Zar je već u fazi farbanja kose? Uf, i mi ćemo uskoro onda valjda.
A još jučer su bili taaaako maaali..., zar ne?![]()
8) krasan dečko
veeeliki deckopravi frajer
ima isto crnu kosu kao i Zach i puno slici na tebe
sanjar...![]()
veeeeeliki dečko! a ja navikla na zachabaš me zanima kako će reagirati kad se vide!
sanjar...![]()
veeeeeliki dečko! a ja navikla na zachabaš me zanima kako će reagirati kad se vide!
sa 19 zatrudnila, a sa 20 rodila!Mirta30 prvotno napisa
![]()
Amalthea, da sad je u fazi farbanja kose ali cini mi se da ga cure jos ne zanimaju... Kad samo pomislim da sam ja prohodala sa mojim prvim deckom sa 14 godina, a mom sinu sada 13!! jednostavno ne mogu zamislit da je on sad tako velik kao ja kada sam se prvi put poljubila!a ja se uvijek osjecam isto - mlado i poletno!
the dreamer je cool 8)
Ajme Momze bas je veliki! Nisam ga dugo vidjela, u pravog decka se pretvorio 8)
pravi šarmer, nema šta! :D
pa da, Mirta - to znaci da kada meni bude 40 ja jos mogu roditi jedno, a istovremeno postati i baka! koja fora, ha?
svaka čast
Moja frendica ima 43 i za mjesec dana biti će baka :D