V. ima godinu i pol i žešći je cicoovisnik, a noćno cicanje je koma! Budi se svakih sat-dva!
I za NG odlučila sam da je dosta, dobio je prije spvanja, a kada se slijedeći put probudio, legla sam uz njega, pričala da cika spava, da je mrak i da nema "papa". Urlao je sat vremena i iscrpljen zaspao. I tokom te noći valjda se budio svakih pola sat-sat i opet urlanje! U jutro sam mu dala, opet pričala da je dan, da sada "ima cike". Duga noć isto teška, a onda svaka slijedeća sve bolje. Neku 4-5 noć je bilo tako da bi se probudio, tražio, rekla bi mu d acika spava, pomazila i on bi nastavio dalje spavati!
E, sad, prošli tjedan je završio s bronhitisom, beskrajno visokom temp i povraćanjem i kada sam ležala uz njega navečer tražio je i dala sam mu cikiti! Evo, tome je tjedan dana, ponovo se navukao na noćno, a ja čekam da ozdravi i ponavljam odvikavanje!

uvjerena sam da ako je mama odlučna da ne želi više dojiti, da to i klinci lakše prihvate. Ako "nanjuše" i mrvu nesigurnosti, naći će načina da to iskoriste i dobiju što žele!
Sretno ti!