Pokazuje rezultate 1 do 50 od 225

Tema: Ne mogu više dojiti, ne želim, a kako pomoći mom malom dvogodišnjem ovisniku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mumaBu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja nikad nisam imala srca tako ostaviti ih i naglo odviknuti. jednostavno bi bradavicu namazala medom, kečapom (nešto šta ne voli) i dala bi mu. nakon prvog puta je odma reka bljak, cika fuj i nije više nikako tražio. (u snu da ali kad bi osjetio taj bljak okuus odusta bi).sad na isti način odvikavam i curu (koja je već prešla 2 godine)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mumaBu prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam imala srca tako ostaviti ih i naglo odviknuti. jednostavno bi bradavicu namazala medom, kečapom (nešto šta ne voli) i dala bi mu. nakon prvog puta je odma reka bljak, cika fuj i nije više nikako tražio. (u snu da ali kad bi osjetio taj bljak okuus odusta bi).sad na isti način odvikavam i curu (koja je već prešla 2 godine)
    Čitam 5 puta i ne kužim što pišeš, pa i ti si svoje naglo i nenadano i bez pripreme odviknula.
    Prvi dan je cika bila fina i najednom "se pokvarila".

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo mi službeno ne dojimo više...

bilo je malo drame 2 dana, al ništa strašno, samo je meni to izgledalo strašno.

dosta su me cice bolile, napravile se kvrge, pa kad je tražila, rekla sam joj da me boli.
    onda je ljubila cice, da budu bolje. i dalje ih tu i tamo ljubi. čak je tražila da proba cicu. dala sam joj. al zaključila je da nisu fine.

sve u svemu nije bilo tako strašno, u biti primjetila sam da kad ne zna što bi sa sobom i kad joj je dosadno onda traži cicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •