Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Pozitivan primjer iz Klaićeve

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Pozitivan primjer iz Klaićeve

U moru nezainteresiranog medicinskog osoblja,patronažnih sestara s brošuricama i famoznom: "Ma nemojte mučiti sebe i dijete",pedijatara s fix idejom da sva djeca moraju dobivati x grama na mjesec evo jedan pozitivan primjer:

Prijateljica je rodila prije 2 tjedna carskim rezom.U bolnici su bili 8 dana.Dosta ju boli rana,pa joj je bilo teško dojiti u bolnici.Nakon 3 dana doma opet su završili u bolnici jer je bebo u bolnici pokupio neke bakteije.Kako u Klaićevoj nije bilo mjesta u apartmanu,mamu su poslali kući po noći (od 21-7 h).Za vrijeme boravka u bolnici s bebom dr je veliku pozornost obratio dojenju.Kako su se našetavali po bolnicama,usput je zaradila manju upalu,pa ju je taj isti dr uputio u Petrovu na pregled.Dobila je antibiotik koji je najblaži za dijete i upute kako da se izdaja i masira.
    Najljepši dio je prijedlog dr da muž po noći donosi izdojeno mlijeko za bebija da ga tamo ne moraju hraniti na flašicu i da njoj bude lakše,a sestra joj je rekla da na rodama ima puno konkretnih uputa i telefon ako joj negdje zapne.Sad su doma i super im ide,a svi znamo kako je moglo završiti.

Eto,mene uvijek vesele lijepi primjeri,pa možda ovo razveseli i nekog drugog.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drago mi je da je sve dobro završilo, to je najvažnije.

(No, mislim da je primjer - donekle - lijep. Majka je imala pravo biti s bebom u bolnici, da je tako bilo predloženo onda bi primjer bio još pozitivniji.)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Slažem se,ali tu smo gdje smo,pa i ovo veseli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •