Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Curenje nosa i treča mandula

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Curenje nosa i treča mandula

Zanima me slljedeće.
    Evo ovu zimu smo isto konstantno neki šmrkavi i prehlađeni.
    Ajde fala bogu rijetko ima temperaqturicu ali nos nam je konstanta.
    Zanima me kako znati dali djete ima treču manduli i dali ju treba operirati?
    Bojim se toga jer je od moje frendice mali imao opasnih problema.
    Odnosno kao bebi mu je diagnosticirana ta mandula i operirana.
    E i on je imao problema sa nosom i stalno je bio šmrkav i to mu je pospješilo da su mu uši pune vode i da ne počne pričati.
    Ok oni su to riješili sa cjevčicama u uhekima i od tada je malac propričao.
    pa se bojim da i nama ne bude tako slično.Jer smo i prošlu zimu stalno isto vukli prehlade viroze curenje nosa čak smo koristili i neko kratko vrjeme ventolin.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pregled otorinca

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ako mu curi iz nosa to je super, kad ne onda znaš da je treća narasla.
    ako diše na usta i kad nije šmrkav, ako jede a diše na usta, po noći gušenje u snu jer pokušava disati na nos. pa tek onda kod otorinca koji nam je prvo preporučio neki sprej za alergiju i kad ni to nije pomoglo onda operacija.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja zvjerka ima 3,5 god. i do ove jeseni nikad nije bila boležljiva. Od 10. mjeseca prošle godine svako malo se javlja kašalj, kihanje, curenje i začepljen nos, povremeno lagana temperatura (do 37,5). Imam osjećaj da stalno govori promuklo.Kod pedice smo bili u više navrata kad je baš mala kašljala užasno i doc. tvrdi svaki put da su pluća čista, grlo nije upaljeno. Krvna slika je u redu, nikakvih znakova upale, pa je zaključila da je u pitanju treći krajnik. Bili smo kod otorinca, koji nije ništa vidio i poslao nas na alergo testiranje jer sumnja da je u pitanju alergija. Danas ćemo i to obaviti pa ćemo znati više. Inače, operaciju bih ostavila kao zadnju opciju, nekako mi je još premala, a čula sam puno oprečnih iskustava o vađenju krajnika, tj. dosta slučajeva gdje operacija nije riješila probleme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •