-
Curenje nosa i treča mandula
Zanima me slljedeće.
Evo ovu zimu smo isto konstantno neki šmrkavi i prehlađeni.
Ajde fala bogu rijetko ima temperaqturicu ali nos nam je konstanta.
Zanima me kako znati dali djete ima treču manduli i dali ju treba operirati?
Bojim se toga jer je od moje frendice mali imao opasnih problema.
Odnosno kao bebi mu je diagnosticirana ta mandula i operirana.
E i on je imao problema sa nosom i stalno je bio šmrkav i to mu je pospješilo da su mu uši pune vode i da ne počne pričati.
Ok oni su to riješili sa cjevčicama u uhekima i od tada je malac propričao.
pa se bojim da i nama ne bude tako slično.Jer smo i prošlu zimu stalno isto vukli prehlade viroze curenje nosa čak smo koristili i neko kratko vrjeme ventolin.
-
-
ako mu curi iz nosa to je super, kad ne onda znaš da je treća narasla.
ako diše na usta i kad nije šmrkav, ako jede a diše na usta, po noći gušenje u snu jer pokušava disati na nos. pa tek onda kod otorinca koji nam je prvo preporučio neki sprej za alergiju i kad ni to nije pomoglo onda operacija.
-
Moja zvjerka ima 3,5 god. i do ove jeseni nikad nije bila boležljiva. Od 10. mjeseca prošle godine svako malo se javlja kašalj, kihanje, curenje i začepljen nos, povremeno lagana temperatura (do 37,5). Imam osjećaj da stalno govori promuklo.Kod pedice smo bili u više navrata kad je baš mala kašljala užasno i doc. tvrdi svaki put da su pluća čista, grlo nije upaljeno. Krvna slika je u redu, nikakvih znakova upale, pa je zaključila da je u pitanju treći krajnik. Bili smo kod otorinca, koji nije ništa vidio i poslao nas na alergo testiranje jer sumnja da je u pitanju alergija. Danas ćemo i to obaviti pa ćemo znati više. Inače, operaciju bih ostavila kao zadnju opciju, nekako mi je još premala, a čula sam puno oprečnih iskustava o vađenju krajnika, tj. dosta slučajeva gdje operacija nije riješila probleme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma