-
Jesu kortići brzi samo je problem da se svrab nakon terapije ponovno i vrati, a ne možeš stalno kortiće koristiti.
Oni olakšaju tegobe, ali ne riješe problem.
Sad tek vidim da si gore pisala da već koristiš čajevac, sory, slijepa sam i sa naočalama!
Da sam na tvojem mjestu zbog sveukupnog svraba prvo bi otišla doktorici opće prakse i čula što ona misli o tome.
Možda bi radili kakve labaratorijske pretrage, možda i stolicu na Candidu ...tek toliko da suziš ili eliminiraš npr. Candidu...
A nakon toga bih otišla i dermatologici.
A možda bih i sama počela koristi ne pripravke, samo je fora u tome da sa tim mazanjem tijela skupo prođeš jer ti nitko ne garanitra da ćeš
baš od prve pogoditi ulje, kremu ili što već (laneno ulje, aloa vera, kim ..). Nokat je manji od cijelog tijela pa to i nije toliki problem.
Postoje savjetovanja i doktori kod raznih tih centara npr. centar Cedrus ima savjetovanje, znam da na stranicama Terraorganica isto piše
da se može dogovoriti i napraviti pripravke baš za tvoj problem jer ovako sama se grati sa raznim uiljima po cijelom tijelu baš i nije jeftin sport.
a i može pogoršati situaciju.
Meni se čini ovo kupanje u hipermanganu od Cvijete kao dobra ideja za pomoć u kući.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma