Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Gljivice pojele nokat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala na linku. Kupila sam jučer i ulje crnog kima pa ću prvo pokušati s tim, a ako ne upali imati ću u vidu i ovaj pripravak.

Nego pituljice, da li je tvojoj mami na kraju prošao taj svrab po tijelu nakon što je sanirala nokat? Vidim samo da mi predstoji duža borba... a češem se za poluditi, ova zadnja dva dana najviše u predjelu cica, pazuha i vlasišta. I to mi se čini da mi je najgore kad legnem.

A nožni prsti i ti šugavi nokti me ne svrbe uopće, samo su gadni za viditi...

Sad sam zvala liječnicu op-e tj. med. sestru i naručila me je za idući tjedan, a tad će mi vjerojatno dati samo uputnicu. Na kraju mi ne gine privatnik ukoliko ne primjetim neko brzinsko poboljšanje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na linku. Kupila sam jučer i ulje crnog kima pa ću prvo pokušati s tim, a ako ne upali imati ću u vidu i ovaj pripravak.

Nego pituljice, da li je tvojoj mami na kraju prošao taj svrab po tijelu nakon što je sanirala nokat? Vidim samo da mi predstoji duža borba... a češem se za poluditi, ova zadnja dva dana najviše u predjelu cica, pazuha i vlasišta. I to mi se čini da mi je najgore kad legnem.

A nožni prsti i ti šugavi nokti me ne svrbe uopće, samo su gadni za viditi...

Sad sam zvala liječnicu op-e tj. med. sestru i naručila me je za idući tjedan, a tad će mi vjerojatno dati samo uputnicu. Na kraju mi ne gine privatnik ukoliko ne primjetim neko brzinsko poboljšanje...
    Probaj sa dijetom. Nema tu nikakve mudrosti - ista je kao protiv candide. Gljive su gljive.
    Izbaciš škrob i sav šećer (uključujući i voće) na najmanje 2 tjedna. Ako vidiš poboljšanje, nastaviš dalje. Jedeš samo kuhano povrće (skoro sve, ne smije se krumpir, a mahunarke tipa grah i leća ne pretjerano), sve meso i ribu. Prednost pripremi na lešo. Maslinovo ulje smiješ, češnjak u što većim količinama (i kuhan i sirov), mislim da jaje isto smiješ kuhano. Od pića - voda i biljni čajevi s limunom, šećer i med su zabranjeni. Možeš steviju koristiti kao sladilo.

Ulje crnog kima ide izvana i iznutra (oralno - mislim da je doza 2x20 kapi za gljivice, ne da mi se sad tražiti po internetu). To je cca 2x1 jušna žlica, ne prevelika, da se ne zamajavaš s brojenjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •