Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: waldorfska-skola i montessori škola

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno waldorfska-skola i montessori škola

Ima li roditelja koji imaju djecu u tim školama, zanima me više iskustvaJer ozbiljno razmišljam upisati mojega najmlađega sina u jednu od te dvije škole.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni je ok da razmišljaš o tome, ali mi nikako nije logično da ti je svejedno u koju, jer waldorf i montessori programi su potpuno drugačiji!?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pratim temu i jako bih rado da se javi netko čije dijete ide u Waldorfsku školu !

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Waldorfska me fascinira i najrađe bih da mi dijete pohađa tu školu, njihov naćin pristupa,razmišljanja i sve je onako kako i sama vjerujem, ali neznam dali će primiti moje dijete koje ima veliki poremečaj pažnje.
    Zapravo se bojim da neće. Uglavnom ići ćemo na dane otvorenih vrata u ožujku pa ćemo vidjeti detaljnije.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

oni ne rade takvu selekciju! moja četiri nećaka idu tamo, i troje djece od prijatelja, svi sretni, neki su probali prije "običnu" oš i sretniji su i oni i djeca od kad su se tamo premjestili. da se mene pita i moja djeca bi tamo išla prva 4 razreda ali mm-u se to nikako ne sviđa.............
    idi pitaj pa odluči

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav, i mene interesiraju ove dvije skole.Najvise koja je razlika izmedu njihovog programa?Malo sam tu prckala po netu i naisla sam na dosta kritika za Montessori skolu(ne metodu nego vodstvo i zaposlenike).Ja imam petogodisnjeg ADHD-ovca i drzavna skola nam nije nikakva opcija.Ne samo zbog dijagnoze vec i zbog toga sto se moje videnje obrazovanja i samog zivota uvelike razlikuje od klasicnog drzavnog obrazovanja a najblize mojim stavovima i uvjerenjima je cini mi se po onom sto sam procitala Waldorf.Ja i mm se mislimo preselit iz Splita u Zagreb samo kako bi klince usmjerili onako kako mi mislimo da je najbolje za njih.

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

A jesi li razmišljala o obrazovanju kod kuće? Naravno da ti u tom slučaju dijete neće biti izolirano doma, nego se spojiš s ostalim"houmskulerima". Ukucaj u google.hr "obrazovanje kod kuće" pa pogledaj channel na YouTube o tome.
    Ja planiram tako, jer mi treba nešto između Waldorf i Montessori a toga još nema u HR. Budući sam ja bila ADHD (i možda sam još uvijek) znam kako ti je, a vidim i da moje dijete lagano naginje tom smjeru. Šteta, sva alternativa se svela na samo 2 pedagogije.

Postoji otvoreni dan Montessori i Waldorf ,dođi pogledaj i to. Nema bolje od direktnog uvida

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •