Ja u perilici perem i tenisice, i krpe za pranje podova i terase kao i pseće ručnike i presvlake za spavanje. A ne mogu to sve na 60. Zato mi je super info ovo za dezinfekciju!![]()
Ja u perilici perem i tenisice, i krpe za pranje podova i terase kao i pseće ručnike i presvlake za spavanje. A ne mogu to sve na 60. Zato mi je super info ovo za dezinfekciju!![]()
wow, šta ja sve propuštam! Pa ovo je živa znanost oko pranja traperica![]()
Ajde da nesto novo saznam u zivotu - da ima i sredstvo za dezinfekciju odjece prilikom pranja...
S obzirom da odjecu dijelim na tri kategorije - bijelo (60°), ne-bijelo (40°) i bebi (60°+ dodatno ispiranje) traperice mi spadaju u ne-bijelo, ne-prevrnuto i ne-zakopcano pri pranju (a kasnije cesto i ne-opeglano pri nosenju)
Aleksandra, kakvo sredstvo za dezinfekciju rublja koristiš? U spreju ili ono koje se dodaje u pranju svemu? Ako je ovo drugo, kako ga staviš? (Ja sam gledala uputstvo jednog sredstva i pisalo je da se stavlja u pretinac za omekšivač. Gdje onda omekšivač?)
Posljednje uređivanje od Jurana : 21.11.2012. at 08:41
Ne treba ti omeksivac, osim sto dezinficira rublje, to ga i omeksava. U DM ti je to sredstvo najjeftinije, cca 12-13 kn litra.
Ali onda ta neka kemijetina ostaje na robi.
OK, i omekšivač je kemijetina, ali na njega smo se navikli.
Ovo je bila dobra tema.
http://magazin.net.hr/dom-vrt/zaniml...rete-traperice