Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Moja strašno želi psa, baš pati za psom, a mi se već dve godine predomišljamo i planiramo, točnije rečeno MM se predomišlja jer drži da će pas biti najviše njegova odgovornost (i prilično je u pravu).
točno. ne treba se zavaravati. od svih životinja meni se pas učinio kao najbolja opcija (za razliku od zamorčića, glodavaca i sl.) i nismo požalili. to je ljubav koja se trostruko vraća. ali pas jest obaveza roditelja. i treba biti. i mi smo uzeli psa (iz azila). pas mene prepoznaje kao vođu čopora mada ga mm najviše izvodi van

ali mi tu obavezu kao takvu ni ne osjetimo. jer pred sobom imaš živo biće i kad pomislim da i ta naša kujica treba isprazniti mjehur, nije mi teško izaći s njom van navečer, pa makar na deset minuta. nekako koliko god da si umorna i ujutro koliko god da se žuriš, znaš da je tu živo biće koje se oslanja na tebe i ne razmišljaš više o svemu tome kao o nekoj obavezi koju sad još dodatno moraš obaviti. nego ti je ono dio tvoje obitelji i brineš se za nju kao i za svakog drugog.

kad pada kiša ni ona ne voli biti dugo vani, samo obavi što treba i trk kući.