Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Pomoć! Dijete želi kućnog ljubimca!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dobro kad ste navalile na pse...Ima li još neka zanimljiva pasmina osim maltezera koja je tako, mala slatka, kućna...?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro kad ste navalile na pse...Ima li još neka zanimljiva pasmina osim maltezera koja je tako, mala slatka, kućna...?
    Mi imamo najobičnijeg mješanca za kojeg smo znali da ima mini roditelje. Zašto automatski čistokrvni pas?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo najobičnijeg mješanca za kojeg smo znali da ima mini roditelje. Zašto automatski čistokrvni pas?
    da, zašto automatski čistokrvan pas. no, i to je legitiman izbor, samo onda bih dala savjet da to bude od ozbiljnog uzajivača, a ne od nekog koji "štanca" pse i prodaje ih jeftinije.

no, aktivistički moram i naglasiti da sam uvijek za udomljenje. postoji hrpa linkova s azilima gdje se nude mali psići, preslatki. koji čekaju da postanu članovi nove obitelji.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Srednja pudlica.
    Zapadnoškotski terijer (tzv. Westy).
    Za ove dvije pasmine pouzdano znam da su super u kući i stanu, i da su divni drugovi djeci i odraslima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •